Πλήρωμα απορριμματοφόρου του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Σιθωνίας, βρήκε και παρέδωσε στον ιδιοκτήτη, πορτοφόλι με χρηματικό ποσό των 145 Ευρώ, καθώς και δύο κάρτες τραπεζικού λογαριασμού.

Σύμφωνα με αποκλειστική ενημέρωση του epoli.gr το περιστατικό έγινε σήμερα κατά τη διάρκεια της αποκομιδής, στον περιφερειακό δρόμο του νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Προπορευόμενο αγροτικό όχημα που οδηγούσε συνταξιούχος, χωρίς να το καταλάβει, του έπεσε το πορτοφόλι από τον “ουρανό” του ΙΧ, το οποίο είχε ξεχάσει και συνέχισε την πορεία του, σκορπίζοντας τα χρήματα στον δρόμο.

Παρόλο που έγινε σινιάλο από το πλήρωμα του απορριμματοφόρου, ο συνταξιούχος συνέχισε την πορεία του.

Αμέσως, οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας Τάσος Παπαργύρης, Πέτρος Μπατζής και Νάσσης Γιώργος σταμάτησαν το απορριμματοφόρο και μάζεψαν από τον δρόμο τα χρήματα, το πορτοφόλι και τις κάρτες, τα οποία και παραδόθηκαν στον συνταξιούχο την ίδια στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του.

Το μόνο που δεν βρήκαν οι δημοτικοί υπάλληλοι, ήταν το κινητό του συνταξιούχου – ενδεχόμενα να του είχε πέσει νωρίτερα – με τον συνταξιούχο να ευχαριστεί το πλήρωμα, για τη μία ακόμη πράξη ήθους από τους σκληρά εργαζομένους των Υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων.

πηγή epoli