Η μεγαλύτερη παρέα φίλων με αγάπη για τη μοτοσικλέτα, οι Greek Stunt Riders, διοργάνωσαν την Κυριακή στα Ν. Μουδανιά, 2023 την εκδήλωση “Ride Of the Century” στον χώρο του δημοτικού πάρκινγκ.

Η θεαματικά εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου. Η πόλη πλημμύρισε από μοτοσικλέτες, ενώ οι λάτρεις του είδους παρακολούθησαν πλούσιο θέαμα και στη θάλασσα.

δείτε εδώ φωτογραφίες από το event

Το Ride Of the Century, μια μοτοπορεία ουσιαστικά, ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και κατέληξε στα Νέα Μουδανιά, όπου και πραγματοποιήθηκε ένα θεματικό event. Δυστυχώς ωστόσο δεν δόθηκε άδεια, όπως τόνισε και ο δήμαρχος Μανώλης Καρράς, για να γίνει το αναμενόμενο Stunt Show από επαγγελματίες οδηγούς της ομάδας “Greek Stunt Riders”, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο δημοτικό πάρκινγκ επί της οδού Κύπρου ένα show στο νερό με jetskis καθώς την ενός υπεργρήγορου σκάφους σφήνα 1000+ αλόγων και δύο
supercars.

Παρόλα αυτά υπήρξε θέαμα, πολύς κόσμος που αγαπά τη μηχανοκίνηση και δη τα δίκυκλα, και φυσικά ικανοποίηση για την ανταπόκριση από την ίδια την ομάδα.