Οι εργασίες τοποθέτησης, αντικατάστασης και επισκευής μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από την οδό Βούλγαρη έως τον ανισόπεδο κόμβο Τριλόφου. Θα εκτελούνται καθημερινά από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, οι εργασίες θα γίνονται είτε στις δεξιές πλευρές του οδοστρώματος είτε στην αριστερή, με τον αποκλεισμό μίας μόνο λωρίδας κάθε φορά (είτε στο ρεύμα εξόδου είτε στο ρεύμα εισόδου), στην οποία θα πραγματοποιείται η επέμβαση και σε μήκος επαρκές, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των χρηστών ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται απρόσκοπτα, όπως προβλέπεται και σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια τωνεργασιών.