Καμία αμφισβήτηση δεν τίθεται στο θέμα της εκ νέου υποψηφιότητας για τον δήμο Κασσάνδρας, της νυν δημάρχου Αναστασίας Χαλκιά, μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ειδικότερα η κα. Χαλκιά αναφέρει τα εξής:

“Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή όλων μας που θα πρέπει να εκφραζόμαστε και να μιλάμε δυνατά (αν και εγώ έχω από τη φύση μου στεντόρεια φωνή και αναγνωρίσιμη). Έχω την τιμή να ηγούμαι του Δήμου Κασσάνδρας από το 2019 και να εργάζομαι πάνω στο όραμα για το μέλλον του τόπου μας. Το σχέδια, τα όνειρα για το καλύτερο αύριο δεν σταματούν. Έχουμε βάλει γερά θεμέλια για την ανασυγκρότηση της Κασσάνδρας μας με χρηματοδοτήσεις που μέσα στη τετραετία αγγίζουν τα 50.000.000€.

Αντιμετωπίζοντας πρωτόγνωρες δυσκολίες και αντιξοότητες τα προηγούμενα χρόνια,καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας με παρρησία και τόλμη και να δώσουμε στο Δήμο μας την αξιοπρέπεια που του άξιζε. Στο εγγύς μέλλον θα ανακοινωθούν έργα που ουδέποτε ξαναείδε η Κασσάνδρα μας. Γιατί ξέρουμε να δουλεύουμε, σε μια νοικοκυρεμένη Κασσάνδρα στα οικονομικά και στην καθημερινότητα.

Προχωράμε σε μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της προς όφελος των κατοίκων της και των επισκεπτών. Επειδή η Κασσάνδρα δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστεί και μείς ξέρουμε τον τρόπο. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για επανεκλογή μου στις εκλογές του Οκτωβρίου. Γιατί δεν γυρνάμε πίσω. Γιατί δεν γνωρίζουμε από επικοινωνιακά τρικ. Ξέρουμε μόνο από σχέσεις εμπιστοσύνης σαν αυτή που χτίσαμε τα τελευταία χρόνια. Με την πόρτα πάντα ανοιχτή και να απαντώ πάντα στο τηλέφωνο γιατί είμαι η Αναστασία Χαλκιά που αγαπώ τον τόπο μας όπως και σεις”.