Με τέσσερις σφαίρες στο κορμί της εντοπίστηκε μέσα στο παιδικό δωμάτιο η άτυχη 39χρονη που το πρωί της Δευτέρας (22/05) έπεσε νεκρή από τον ίδιο της τον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στη Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, αν και η νεκροψία-νεκροτομή της θα διενεργηθεί την Τρίτη (23/05), η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Ελένη Ζαγγελίδου όταν έφθασε στο σπίτι της άτυχης μητέρας διαπίστωσε πως αυτή δέχθηκε τέσσερις βολές από την κυνηγετική καραμπίνα του συζύγου της, όπως αναφέρει η voria.gr.

Η μία βολή ήταν στην πλάτη και εκτιμάται ότι ήταν η πρώτη που δέχθηκε το θύμα, μία άλλη στον τράχηλο, μία ακόμη στον ώμο και μία άλλη στην δεξιά μασχάλη της. Αφού η γυναίκα έπεσε νεκρή μέσα στο παιδικό δωμάτιο και μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους, ο 36χρονος μετέβη στην κρεβατοκάμαρα όπου και έστρεψε την καραμπίνα στο στόμα του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σημειώνεται πως ο 8χρονος γιος τους που ήταν παρών στη γυναικοκτονία χειρουργείται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο καθώς έφερε τραύμα στον αγκώνα του από σκάγια, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές διενέξεις.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Η γυναίκα καταγόταν από την Ιερισσό ενώ ο δράστης από την περιοχή της Στρατονίκης, όπου και έμεναν.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε στο σημείο από συγγενή των θυμάτων που ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα. Φως στα ακριβή αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η αστυνομική έρευνα.

πηγή news247