Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 39χρονης στη Στρατονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πληροφορίες θέλουν τον σύζυγό της να έχει χρησιμοποιήσει της 6mm σκάγια στην κυνηγετική καραμπίνα, κάτι που συνεπάγεται σοβαρές σωματικές βλάβες, αλλά όχι απαραίτητα θάνατο αν δεν είναι εξ’ επαφής ο πυροβολισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τη νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποίησε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης επιβεβαιωθήκαν τα ευρήματα της μακροσκοπικής εξέτασης που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, στον τόπο του εγκλήματος. Διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τέσσερις βολές από την κυνεγητική καραμπίνα του 36χρονου συζύγου της, ενώ ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο στόμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 39χρονη έφερε τραύματα από τα σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη. Ο θάνατος της γυναίκας φαίνεται πως ήταν βασανιστικός καθώς μετά τον πρώτο πυροβολισμό φέρεται πως έτρεχε για να γλιτώσει από τον δράστη που την καταδίωκε για να της «κόψει το νήμα» της ζωής μπροστά στο 8χρονο παιδί τους.

Η γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά μετά τον τέταρτο πυροβολισμό. Μεταξύ άλλων, υπέστη τρώση καρδιάς από τα σκάγια και είχε πολύ μεγάλη απώλεια αίματος από την ρήξη του πνεύμονα, ενώ ο θάνατος της προκλήθηκε από τα συνδυαστικά τραύματα που έφερε και τη βαριά θωρακική κάκωση. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται μεταξύ 3-6 το πρωί.

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του 8χρονου

Γεμάτο το κορμάκι του με σκάγια, είναι το 8χρονο παιδάκι που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για τα σοβαρότερα τραύματα στο χέρι», αποκαλύπτει και σοκάρει ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, που μίλησε στην εκπομπή στο Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η γιαγιά του 36χρονου που μιλά σε βίντεο της εκπομπής φαίνεται να μην πιστεύει το κακό που βρήκε την οικογένεια και δεν κατανοεί γιατί ο εγγονός της να κάνει κάτι τέτοιο.