Καλά στην υγεία του και εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το 8χρονο αγόρι που τραυματίστηκε από καραμπίνα όταν ο πατέρας του πυροβόλησε τη μητέρα του στο σοκαριστικό έγκλημα της Στρατονίκης.

Η κηδεία του 36χρονου δράστη και αυτόχειρα θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα.

Του ζήτησε να χωρίσουν… οριστικά αυτή τη φορά

Όλα ξεκίνησαν όταν η 39χρονη γυναίκα ανακοίνωσε στον 36χρονο και στα άλλα συγγενικά της πρόσωπα, την απόφασή της να χωρίσει και να φύγει από το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε τακτοποιήσει θέματα όπως το εργασιακό και την επιστροφή στη γενέτειρά της την Ιερισσό. Αυτές τις αποφάσεις, κοινοποίησε στο οικογενειακό περιβάλλον την Κυριακή, σε τραπέζι που συγκεντρώθηκαν όλοι λόγω γιορτής. Λίγες ώρες αργότερα, κι αφού το ζευγάρι έμεινε μόνο στο σπίτι, ο 36χρονος, κατά πάσα πιθανότητα υπό την επήρεια αλκοόλ όπλισε την καραμπίνα του, πυροβόλησε τη γυναίκα του μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού, τραυματίζοντας ταυτόχρονα το 8χρονο αγόρι που η μητέρα κρατούσε στην αγκαλιά, και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντα, το ζευγάρι είχε από καιρό προβλήματα, κάτι που οδήγησε τη γυναίκα να αποφασίσει το διαζύγιο. Όπως φάνηκε τελικά, ήταν αργά. Τώρα οι συγγενείς στρέφουν το ενδιαφέρον στα δύο παιδιά της οικογένειας, στο 8χρονο αγόρι που αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας, και στη 12χρονη αδερφή του.