Ο Σύλλογος Δρομέων Περιπατητών Χαλκιδικής “Υψίζωνος” προκηρύσσει τον 2ο ορεινό αγώνα CHOLOMON TRAIL στον Πολύγυρο Χαλκιδικής , υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου , της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής με την στήριξη της αστυνομικής διεύθυνσης Πολυγύρου και το δασαρχείο Πολυγύρου
Κυριακή 11 Ιουνίου 2023
Εκκίνηση
Ώρα εκκίνησης 21χιλ 09:00 πμ
Ώρα εκκίνησης 10χιλ 09:30 πμ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: 07:00 πμ – 08:30 πμ στον χώρο της εκκίνησης
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
ΑΚΥΡΩΣΗ: Εγγεγραμμένος αθλητής, δικαιούται να ζητήσει ακύρωση της συμμετοχής του και να λάβει ως αποζημίωση το 100% του ποσού που κατέβαλε, εφόσον κάτι τέτοιο ζητηθεί από τη διοργάνωση μέχρι τις 28 Μαΐου 2023. Για να θεωρηθεί έγκυρη μια αίτηση ακύρωσης, θα πρέπει να σταλεί ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected]
Πέρα των δύο γενικών κατηγοριών (ανδρών – γυναικών), θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες 18-45 , 45-60 , 60-+
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ – ΕΠΑΘΛΑ:
Έπαθλα και αναμνηστικά θα απονεμηθούν:
-Στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας.
-Στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες ηλικιακών κατηγοριών.
-Σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια
Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του αγώνα των 21 χιλ ορίζεται στις 5 ώρες
Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του αγώνα των 10 χιλ ορίζεται στις 2 ώρες
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ:
Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και η ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις. Οι διοργανωτές και η Επιτροπή του Αγώνα δεν ευθύνονται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων.
Και στις 2 διαδρομές του αγώνα δεν υπάρχουν επικίνδυνα κομμάτια ( όσοι τρέξατε πέρυσι το γνωρίζετε ) παρ’ όλα αυτά προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια όλων.
Εκτός από την πολυμελή ομάδα της Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής θα είναι μαζί μας φέτος η επίσης πολυμελή ομάδα Epomea Pavlou Mela
Και οι 2 ομάδες έχουν τεράστια εμπειρία , διαθέτουν οχήματα παντός εδάφους και είναι πλήρως εξοπλισμένες με τον απαραίτητο εξοπλισμό για οποιαδήποτε περίπτωση ανάγκης και θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία των διαδρομών .
Εκτός των 2 αυτών ομάδων στον αγώνα μας θα έχουμε αποκλειστικά ασθενοφόρο χορηγία από την Nephroxenia Vacation Dialysis Centers και έχουμε την ευλογία να είμαστε στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής με το γενικό νοσοκομείο στα 200 μέτρα από την εκκίνηση – τερματισμό.
Επίσης θα υπάρχουν τουλάχιστον 3 απινίδωτες στις διαδρομές και των δυο αγώνων
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
Και για τους 2 αγώνες 21χιλ και 10χιλ , ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ TRAIL ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ , προαιρετικά , καπέλο , αντιανεμικό , αντηλιακό και ότι άλλο πιστεύετε ότι θα σας χρειαστεί σ έναν αγώνα βουνού
ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Η επιτροπή αγώνα έχει το δικαίωμα να ακυρώσει όποια συμμετοχή θεωρήσει απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα και να επιστρέψει την πληρωμή.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
15 ευρώ το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές και τις αθλήτριες των 21 χλμ.
10 ευρώ το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές και τις αθλήτριες των 10 χλμ
Ομαδικές εγγραφές : Άνω των 10 ατόμων θα υπάρχει έκπτωση 2 ευρώ ανεξαρτήτου αγώνα, πχ 6 άτομα στα 21χιλ και 4 άτομα στα 10χιλ θα θεωρείτε ομαδική εγγραφή.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στο τηλέφωνο 6944545538 Βασίλης.
Το ποσό θα καταβάλλεται στον τραπεζικό λογαριασμό του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ “ΥΨΙΖΩΝΟΣ αριθμός λογαριασμού της τράπεζας Πειραιώς GR5201722760005276106322370 οι επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις επιβαρύνουν τον αθλητή
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές και πληρωμές για τους αθλητές θα ολοκληρωθούν 2 Ιουνίου 2023. ( δεν θα δοθεί παράταση εγγραφών )
ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΔΟΣΙΑΣ
Θα υπάρχουν 3 σταθμοί (5ο , 11ο και 16ο χιλ ) με νερό ισοτονικό μπανάνες αλμυρά κτλ για τον αγώνα των 21 χιλ και 1 σταθμός (5,2 χιλ ) για τον αγώνα των 10 χιλ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: στο 9ο χιλ του αγώνα των 21χλμ θα υπάρχει έξτρα σταθμός μόνο με νεράκια γιατί τα επόμενα 2,2 χιλ μέχρι τον επόμενο σταθμό έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.
ΠΑΡΟΧΕΣ:
Όλοι οι δρομείς των 21 χιλ θα λάβουν τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα και αναμνηστικό μετάλλιο και όλοι οι δρομείς των 10 χιλ θα λάβουν μπαντάνα και αναμνηστικό μετάλλιο ( και ότι άλλο προκύψει από χορηγούς μέχρι την έναρξη του αγώνα)
Θα υπάρχει η δυνατότητα όποιος αθλητής επιθυμεί να κάνει μπάνιο μετά τον τερματισμό του στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου Πολυγύρου με ζεστό νερό
Και για τους τετράποδους φίλους μας θα υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης σε ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στον χώρο του Indogo Dog Training μέχρι ο αθλητής να τερματίσει τον αγώνα του
Ένα μεγάλο δώρο από το κατάστημα Performance Store για τους δρομείς των 21 χιλ που θα δοθεί μετά από κλήρωση
ΕΞΤΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ:
Οι συμμετέχοντες του 1oυ Cholomon Trail στην διαδρομη των 21 χιλιομέτρων έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν δωρεάν συμμετοχή για το 2024 στο 3ο Cholomon Trail εάν πραγματοποιήσουν προσωπικό ρεκόρ διαδρομής !!!!
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική
ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΝΟΜΩΝ: θα γίνουν στις 13:00