Υποψήφιος εκ νέου αναμένεται να είναι ο νυν Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Χθες, 2 Ιουνίου, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από την εκλογή του στο τιμόνι του Δήμου, ο κ. Καρράς με ανάρτησή του, απευθύνθηκε στους συνδημότες του ζητώντας τους και πάλι την εμπιστοσύνη τους προκειμένου να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Καρρά

2 Ιουνίου 2019:
Μας τιμήσετε με την ψήφο σας και εμπιστεύτηκατε σε εμένα και στην ομάδα μου τη διοίκηση του δήμου μας. Πέρασαν τέσσερα χρόνια δύσκολα που σημαδεύτηκαν: από τη θεομηνία του 2019, από την πανδημία, την ενεργειακή και συνακόλουθα οικονομική κρίση, καθώς και έναν πόλεμο με πολυεπίπεδες συνέπειες.
Παρόλαυτα, σήμερα 4 χρόνια μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών, μπορούμε να σας κοιτάξουμε στα μάτια και να σας δείξουμε το έργο μας σε κάθε τομέα.
Είμαστε εδώ, ενωμένοι σαν μία γροθιά: νυν δημοτική αρχή, παλιοί και νέοι συνεργάτες, για να ζητήσουμε ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και πάλι την εμπιστοσύνη σας, ώστε να συνεχίσουμε αυτό που ξέρουμε.
Να δουλεύουμε δηλαδή σκληρά,
✔χωρίς να λέμε πως όλα είναι τέλεια,
✔χωρίς να λέμε πως δεν υπάρχουν προβλήματα,
✔χωρίς να λέμε πως δεν κάναμε λάθη αλλά
είχαμε πάντα κυρίαρχο μέλημά μας την πρόοδο του τόπου που αγαπάμε.
✔Αυτήν θέλουμε,
✔Αυτήν διεκδικούμε,
✔Αυτήν οραματιζόμαστε.
Μαζί συνεχίζουμε!