Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 θα διεξαχθεί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το 2ο Cholomon Trail με αγώνες 21 χλμ. (09:00) και 10 χλμ. (09:30).

Ο Σύλλογος Δρομέων Περιπατητών Χαλκιδικής «Υψίζωνος» προκηρύσσει τον 2ο ορεινό αγώνα Cholomon Trail στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, με τη στήριξη της αστυνομικής διεύθυνσης Πολυγύρου και το δασαρχείο Πολυγύρου.

Πλατφόρμα εγγραφών

Η γραμματεία θα βρίσκεται στον χώρο της εκκίνησης 07:00-08:30.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

ΑΚΥΡΩΣΗ: Εγγεγραμμένος αθλητής, δικαιούται να ζητήσει ακύρωση της συμμετοχής του και να λάβει ως αποζημίωση το 100% του ποσού που κατέβαλε, εφόσον κάτι τέτοιο ζητηθεί από τη διοργάνωση μέχρι τις 28 Μαΐου 2023. Για να θεωρηθεί έγκυρη μια αίτηση ακύρωσης, θα πρέπει να σταλεί ηλεκτρονικά στο e-mail ipsizonos@hotmail.com

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ – ΕΠΑΘΛΑ: Επαθλα και αναμνηστικά θα απονεμηθούν:

– Στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας.

– Στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες ηλικιακών κατηγοριών.

– Σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια

– Πέραν των δύο γενικών κατηγοριών (ανδρών – γυναικών), θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες 18-45, 45-60, 60-+

Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του αγώνα των 21 χλμ. ορίζεται στις 5 ώρες.

Το χρονικό όριο για την ολοκλήρωση του αγώνα των 10 χλμ. ορίζεται στις 2 ώρες.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και η ασφάλιση επιβαρύνει τους ίδιους. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις. Οι διοργανωτές και η Επιτροπή του Αγώνα δεν ευθύνονται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων.

Και στις 2 διαδρομές του αγώνα δεν υπάρχουν επικίνδυνα κομμάτια (όσοι τρέξατε πέρυσι το γνωρίζετε), παρ’ όλα αυτά προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια όλων.

Εκτός από την πολυμελή ομάδα της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής, θα είναι μαζί μας φέτος η επίσης πολυμελή ομάδα Epomea Pavlou Mela.

Και οι 2 ομάδες έχουν τεράστια εμπειρία, διαθέτουν οχήματα παντός εδάφους και είναι πλήρως εξοπλισμένες με τον απαραίτητο εξοπλισμό για οποιαδήποτε περίπτωση ανάγκης και θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία των διαδρομών.

Εκτός των 2 αυτών ομάδων στον αγώνα μας θα έχουμε αποκλειστικά ασθενοφόρο χορηγία από τη Nephroxenia Vacation Dialysis Centers και έχουμε την ευλογία να είμαστε στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής με το γενικό νοσοκομείο στα 200 μέτρα από την εκκίνηση – τερματισμό!

Επίσης, θα υπάρχουν τουλάχιστον 3 απινιδωτές στις διαδρομές και των δυο αγώνων

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Και για τους 2 αγώνες 21 χλμ. και 10 χλμ., ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ TRAIL ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, προαιρετικά, καπέλο, αντιανεμικό, αντηλιακό και ό,τι άλλο πιστεύετε ότι θα σας χρειαστεί σε έναν αγώνα βουνού.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η επιτροπή αγώνα έχει το δικαίωμα να ακυρώσει όποια συμμετοχή θεωρήσει απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα και να επιστρέψει την πληρωμή.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

15€ για τους αθλητές και τις αθλήτριες των 21 χλμ.

10€ για τους αθλητές και τις αθλήτριες των 10 χλμ.

Ομαδικές εγγραφές: Άνω των 10 ατόμων θα υπάρχει έκπτωση 2€ ανεξαρτήτως αγώνα: π.χ. 6 άτομα στα 21 χλμ. και 4 άτομα στα 10 χλμ. θα θεωρείτε ομαδική εγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στο τηλέφωνο 6944545538, Καρατζιοβάλης Βασίλειος.

Το ποσό θα καταβάλλεται στον τραπεζικό λογαριασμό του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ «ΥΨΙΖΩΝΟΣ» αριθμός λογαριασμού της τράπεζας Πειραιώς GR5201722760005276106322370 οι επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις επιβαρύνουν τον αθλητή

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές και πληρωμές για τους αθλητές θα ολοκληρωθούν 2 Ιουνίου 2023 (δεν θα δοθεί παράταση εγγραφών).

cholomon trail

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΔΟΣΙΑΣ: Θα υπάρχουν 3 σταθμοί (5ο, 11ο και 16ο χιλ ) με νερό ισοτονικό μπανάνες αλμυρά κτλ για τον αγώνα των 21 χιλ και 1 σταθμός (5,2 χιλ ) για τον αγώνα των 10 χιλ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο 9ο χλμ. του αγώνα των 21 χλμ. θα υπάρχει έξτρα σταθμός μόνο με νεράκια γιατί τα επόμενα 2,2 χλμ. μέχρι τον επόμενο σταθμό έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Ολοι οι δρομείς των 21 χλμ. θα λάβουν τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα και αναμνηστικό μετάλλιο και όλοι οι δρομείς των 10 χλμ. θα λάβουν μπαντάνα και αναμνηστικό μετάλλιο (και ό,τι άλλο προκύψει από χορηγούς μέχρι την έναρξη του αγώνα).

Θα υπάρχει η δυνατότητα όποιος αθλητής επιθυμεί να κάνει μπάνιο μετά τον τερματισμό του στα αποδυτήρια του δημοτικού σταδίου Πολυγύρου με ζεστό νερό.

Και για τους τετράποδους φίλους μας θα υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης σε ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στον χώρο του Indogo Dog Training μέχρι ο αθλητής να τερματίσει τον αγώνα του.

Ενα μεγάλο δώρο από το κατάστημα Performance Store για τους δρομείς των 21 χλμ. που θα δοθεί μετά από κλήρωση

ΕΞΤΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ: Οι συμμετέχοντες του 1oυ Cholomon Trail στη διαδρομή των 21 χιλιομέτρων έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν δωρεάν συμμετοχή για το 2024 στο 3ο Cholomon Trail εάν πραγματοποιήσουν προσωπικό ρεκόρ διαδρομής!

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική

ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΝΟΜΩΝ: Θα γίνουν στις 13:00