Πρόβλημα με την άδεια λειτουργίας του έχει το γνωστό κάμπινγκ Πλατανίτσι στη Σιθωνία, το οποίο φιλοξενεί για χρόνια ολόκληρα χιλιάδες επισκέπτες που το τελευταίο διάστημα αναμένουν με αγωνία την επαναλειτουργία του.

Όπως φαίνεται το πρόβλημα με το δασαρχείο και την άδεια λειτουργίας των εγκαταστάσεων αρχίζει να ξεκαθαρίζει και τα νέα για το πολυαγαπημένο κάμπινγκ του κοινού αναμένεται να είναι ευχάριστα!

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σιθωνίας Κυπαρίσση Ντέμπλα εντός των επόμενων ημερών, αν οι συνθήκες και οι αρμόδιες υπηρεσίες το επιτρέψουν, το κάμπινγκ αναμένεται να ανοίξει ξανά τις πύλες του για να υποδεχθεί τους πελάτες του: «Το θέμα μεταξύ του κάμπινγκ και του δασαρχείου αναμένεται να λυθεί σήμερα με την υπογραφή του Διευθυντή Δασών κ. Νικήτα Φραγκισκάκη. Αν όλα πάνε καλά θα στείλουμε τα απαραίτητα έγγραφα στον ΕΟΤ για την άμεση απεμπλοκή του θέματος και έτσι πιθανολογώ ότι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας το κάμπινγκ Πλατανίτσι, εφόσον βέβαια έχει λάβει την άδεια από τον ΕΟΤ και το ξεκαθαρίζω αυτό, θα ανοίξει και θα λειτουργήσει κανονικά», σημειώνει στο XalkidikiPolitiki ο ίδιος.