Παραμένει σε νοσηλεία ο 8χρονος, που είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του και ο ίδιος να τραυματίζεται από τα σκάγια στη Χαλκιδική. Το παιδάκι νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με την πορεία της υγείας του να πηγαίνει ολοένα και καλύτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε να περάσουν αρκετά 24ωρα από τη στιγμή που ανέκτησε τις αισθήσεις του, ώστε το παιδί να μιλήσει σε κάποιο τρίτο πρόσωπο, κι αυτό δεν ήταν άλλο, παρά ψυχολόγος που παρέχει στήριξη στον μικρό από την πρώτη στιγμή.

Το τραγικό έγκλημα στη Στρατονίκη έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του στην τοπική κοινωνία ολόκληρης της ΒΑ Χαλκιδικής. Ένας άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του ενώ εκείνη κρατούσε αγκαλιά το παιδί τους, και στη συνέχεια ο ίδιος αυτοκτόνησε. Τραγικές φιγούρες, το 12χρονο κορίτσι της οικογένειας, και οι γονείς του ζευγαριού.

Η κόρη του ζευγαριού, που ούτως ή άλλως περνούσε μεγάλα χρονικά διαστήματα στους παππούδες της από τη μητέρα της, στην Ιερισσό, σήμερα ζει με τον θείο της στα Νέα Ρόδα. Άλλωστε εκεί είχε βρει εργασιακή απασχόληση και η άτυχη γυναίκα, την οποία παρακαλούσε ο πατέρας της να εγκαταλείψει τον σύζυγο και να επιστρέψει στο πατρικό της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο θείος των παιδιών προσανατολίζεται στο να διεκδικήσει την κηδεμονία της 12χρονης ανιψιάς του, ενώ ακόμη δεν είναι γνωστό σε ποια οικογένεια θα μείνει ο 8χρονος αδερφός της, όταν λάβει τέλος η περιπέτεια της υγείας του και βγει από το νοσοκομείο. Οι προσπάθειες που γίνονται με παραίνεση των δομών πρόνοιας είναι να βρεθεί μια μέση λύση ώστε τα παιδιά να είναι κοντά και στις δύο οικογένειες.