Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Αλίζ Κορνέ με 2-0 σετ (1-6, 4-6) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά του Νότιγχαμ.

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο 250άρι τουρνουά του Νότιγχαμ, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο από την Αλίζ Κορνέ με 2-0 σετ (1-6, 4-6) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της βρετανικής διοργάνωσης.

Η συμπατριώτισσά μας δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως είχε κάνει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου απέναντι στην Σιγιού Γουάνγκ και μοιραία ηττήθηκε από την έμπειρη Γαλλίδα.

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πριν από λίγες ημέρες πρόσθεσε στο προπονητικό της τιμ για την grass court season τον σπουδαίο Μαρκ Φιλιππούση, καλείται να αφήσει πίσω της τον πρόωρο αποκλεισμό στο τουρνουά του Νότιγχαμ και να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει του Wimbledon. Επόμενος σταθμός για την Ελληνίδα τενίστρια το Βερολίνο.

Στο σημερινό παιχνίδι η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε νωθρά και το πλήρωσε ακριβά, με την Γαλλίδα να προηγείται με 5-0. Η Ελληνίδα τενίστρια μείωσε σε 5-1, αλλά η Κορνέ με την εμπειρία και την ποιότητά της έφτασε στο 6-1 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Με την ψυχολογία στα ύψη και έχοντας βρει ρυθμό στο παιχνίδι της, η Κορνέ προηγήθηκε με 4-1 στο δεύτερο σετ. Η Σάκκαρη κατάφερε να μειώσει σε 4-3, αλλά η Γαλλίδα βρήκε τις απαντήσεις και με 6-4 έφτασε στη νίκη-πρόκριση, μετά από 1 ώρα και 28 λεπτά παιχνιδιού.

Πηγή: in.gr