Κανείς δεν θυμάται με ακρίβεια πόσα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που στη κοσμοπολίτισσα Νικήτη είχε διοργανωθεί ένα Φεστιβάλ ήχου και μουσικής! Φέτος όμως είναι η στιγμή που το Φεστιβάλ επιστρέφει, υποσχόμενο δυο υπέροχες μουσικές και συνάμα ποιοτικές νύχτες με δημοφιλή και καταξιωμένα ονόματα στον χώρο του τραγουδιού!

Ο λόγος για το GAGAN Festival που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Νικήτης “Μέθεξις”, στις 5 και στις 6 Αυγούστου στο Λιμάνι της Νικήτης. Ένα μουσικό ταξίδι που θα ζήσουν όσοι επισκεφθούν εκείνο το διήμερο την Νικήτη.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου τα live ξεκινούν με την Μελίνα Κανά, την χορωδία “ΣυνΩΔΗπόροι” και τη Ναταλία Λαμπαδάκη, που έρχονται να μαγέψουν το κοινό με αγαπημένα κομμάτια.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου οι φίλοι του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Δημήτρη Μυστακίδη, την Άννα Ζήση, τον Θάνο Σαρίγγελο + The Qualia, οι οποίοι υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη ενδιαφέρον.

«Πρόκειται για ένα μίνι Φεστιβάλ με καταξιωμένους καλλιτέχνες από τον τόπο μας, την Χαλκιδική. Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από όταν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και σαν σύλλογος θέλαμε να επαναφέρουμε το Φεστιβάλ. Στόχος μας είναι να το επεκτείνουμε τα επόμενα χρόνια και να το καθιερώσουμε σαν θεσμό», λέει στο XalkidikiPolitiki η αντιπρόεδρος του συλλόγου “Μέθεξις”, Μαρία Ξανθοπούλου, ενώ τονίζει πως «το μεράκι και η αγάπη των ανθρώπων του συλλόγου, ήταν αυτά τα δυο στοιχεία που μέτρησαν περισσότερο, και στην συνέχεια φρόντισαν για να πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ!».

Δεν έχετε ακόμη σχέδια για τον Αύγουστο; Ελέγξτε το πρόγραμμά σας, πάρτε λίγο χρόνο εκτός και επισκεφθείτε εκείνο το διήμερο την μαγευτική Σιθωνία και φυσικά την Νικήτη για το GAGAN Festival.