Όπως είπαν γονείς μιλώντας στο Xalkidikipolitiki ήταν μια όμορφη βραδιά για τους μικρούς μαθητές της ΣΤ’ τάξης του σχολείου που θα μείνει αξέχαστη σε παιδιά και ενήλικες.

 

Σε ρυθμούς πάρτι που προκάλεσε μικροενοχλήσεις… κινήθηκε η καθιερωμένη γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου. Τα παιδιά, όπως κάθε χρόνο διοργάνωσαν την εκδήλωση στην αυλή του σχολείου, όπου με τη βοήθεια των γονέων και των δασκάλων τους έστησαν από νωρίς το απόγευμα μια γιορτή με μουσική, χορό, ψήσιμο και πολύ κέφι.

Και καθώς η ώρα περνούσε, οι μικρότεροι σε ηλικία μαθητές αποχωρούσαν ενώ οι απόφοιτοι πλέον, μαζί με γονείς και ενήλικες που συμμετείχαν στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, συνέχισαν να διασκεδάζουν υπό τους ήχους μουσικής από Dj.

Λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ αρκετά παιδιά αποχώρησαν, ενώ τη διασκέδαση όσων έμειναν να περνούν καλά διέκοψε η αστυνομία που ζήτησε να κλείσει η μουσική και να πέσουν οι τόνοι. Όπως διαπίστωσαν γονείς και μαθητές, κάποιοι περίοικοι ενοχλήθηκαν από τη μουσική που μάλλον… ακουγόταν αρκετά δυνατά και μακριά στον Πολύγυρο.

Η εξέλιξη έχει προκαλέσει εξίσου πολλά σχόλια και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού το πάρτι της ΣΤ’ Τάξης του δημοτικού σχολείου γίνεται μόνο… μια φορά τον χρόνο.

Παρόλα αυτά, όπως είπαν γονείς μιλώντας στο Xalkidikipolitiki ήταν μια όμορφη βραδιά για τους μικρούς μαθητές της ΣΤ’ που από τον Σεπτέμβριο ανοίγουν το νέο κεφάλαιο του Γυμνασίου στη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τα αμέριμνα χρόνια του δημοτικού σχολείου!

εικόνα αρχείου