Παρόλο που τελείωσαν οι υποχρεώσεις των μικτών της ΕΠΣ Χαλκιδικής, το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από 16 έως και  18 Ιουνίου, οι ομάδες της Ένωσης θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, προκειμένου να  συμμετάσχουν σε κάποια φιλικά με τις αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΚ. Επίσης, την Παρασκευή 16 Ιουνίου οι μικτές θα παρακολουθήσουν μέσω της ΕΠΣΧ (με προσκλήσεις), τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας για τα προκριματικά του EURO 2024, και θα ζήσουν και αυτήν την εμπειρία!

Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Παρασκευή 16 Ιουνίου και ώρα 10:45:  Αναχώρηση με Λεωφορείο από το πρατήριο καυσίμων KAOIL ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ στα Νέα Μουδανιά με προορισμό την ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ στην  Αθήνα, όπου οι ομάδες με τους συνοδούς τους θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής.

Σάββατο 17 Ιουνίου και ώρα 14:30: Φιλικός αγώνας με την Κ14 της Α.Ε.Κ

Στις 16:30 Φιλικός αγώνας με Κ16 της Α.Ε.Κ

Κυριακή 18 Ιουνίου, ώρα 12:15: Φιλικός αγώνας της Κ14 με ομάδα του δικτύου της Α.Ε.Κ

Στις 14:00 Φιλικός αγώνας της Κ16 με ομάδα του δικτύου της Α.Ε.Κ

Μετά το τέλος των αγώνων αναχώρηση για Χαλκιδική και πάλι στο πρατήριο καυσίμων KAOIL ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ στα Νέα Μουδανιά.

«Παρακαλούνται οι αθλητές να έχουν μαζί τους καλαμίδες και την κάρτα υγείας. Επίσης να φορούν τα ρούχα της Ένωσης! Μη ξεχνάμε, είμαστε ομάδα!

Συνεχίζουμε πάντα δίπλα στα παιδιά μας, το μέλλον του τόπου μας! Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία!

Έτσι θα κλείσει μία  χρονιά που καλύτερη της δεν υπήρξε ποτέ για τις μικτές μας ,καθώς η Κ 14 κατάφερε να φτάσει στις 8 καλύτερες ομάδες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων! Τα λόγια περισσεύουν!

Αξίζει να δώσουμε και πάλι συγχαρητήρια σε : Προπονητές των Μικτών μας Κ Κ Κουτσουρέ Βαγγέλη , Λαφαντάρη Λευτέρη , προπονητές των ομάδων που οι αθλητές των πλαισίωσαν τις μικτές μας ,διοικήσεις των ομάδων , φιλάθλους , γονείς , συνοδούς , μέλη της επιτροπής υποδομών του Νομού μας Κ Κ Διαμαντούδη Αθανάσιο, Ράπτη Βασίλειο, Τζιμητρέα Κων/νο, Γκαβό Παναγιώτη!

Ευχαριστούμε επίσης  τον όμιλο εταιρειών ”SANI IKOS GROUP” που είναι πάντα δίπλα μας, εδώ και δύο χρόνια και στηρίζει τα τμήματα υποδομών την Ένωσής μας!», αναφέρει στην σχετική ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Χαλκιδικής.