Με περισσή ανθρωπιά και ευαισθησία, ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών προχώρησε στη δωρεά απινιδωτή στον δήμο Ν. Προποντίδας ώστε να ενισχυθεί το υπάρχον δίκτυο απινιδωτών.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Λείβανος, παρέδωσε στον δήμαρχο Μανώλη Καρρά τον καινούριο απινιδωτή με την ευχή, αν παραστεί ανάγκη, να σώσει μια ζωή.

«Ευχαριστούμε θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Μουδανιών για τη δωρεά ενός απινιδωτή, που θα προστεθεί στο υπάρχον δίκτυο απινιδωτών του δήμου μας», τόνισε ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς.

“Κάναμε αυτή τη δωρεά αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία των μελών του Συλλόγου μας. Εδώ και καιρό συζητήσαμε με τον δήμαρχο τη σκέψη μας και μας ενημέρωσε για το δίκτυο απινιδωτών και τον τρόπο που λειτουργεί. Είναι ένα δώρο για τους συνανθρώπους μας, ακόμη και για εμάς τους ίδιους, αν χρειαστεί», δήλωσε στο Xalkidikipolitiki ο κ. Λείβανος.

Να θυμίσουμε ότι ο δήμος έχει εγκαταστήσει – 28- απινιδωτές (εκ των οποίων τρεις δωρεά του ειδικού σχολείου από τα έσοδα του αγώνα δρόμου ΓΙΝΕ Specialistas).

Σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να βρει την αποτύπωση των διαθέσιμων απινιδωτών που έχουν  τοποθετηθεί είτε από τον δήμο είτε από ιδιώτες, συλλόγους, φορείς κτλ.

Όποια επιχείρηση επιθυμεί, μπορεί να παραλάβει από το δημαρχείο στα Ν. Μουδανιά πλαστικοποιημένα καρτελάκια με -QR CODE- που οδηγούν στον χάρτη, ώστε να τον έχουν εύκολα προσβάσιμο σε τυχόν περιστατικό.