Η μεγαλύτερη αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων στην Ελλάδα “Stegno” άνοιξε τις πύλες της και στα Νέα Μουδανιά! Η βαθειά γνώση του αντικειμένου και η χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, την καθιστούν μια από τις πιο έμπειρες και ανταγωνιστικές εταιρείες στον χώρο του καθαρισμού.

Το “Stegno” είναι μια επιχείρηση φιλική προς το περιβάλλον. Διαθέτει μεγάλη πείρα στον καθαρισμό όλων των ενδυμάτων, στολών, παραδοσιακών φορεσιών, λευκών ειδών, κουβερτών και παπλωμάτων, και έχει επεκταθεί στη γενικότερη φροντίδα των οικιακών και επαγγελματικών αναγκών σας όπως καθαρισμοί καλυμμάτων, κουρτινών, δερμάτινων αλλά και χαλιών, μοκετών και φλοκατών.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του καταστήματος στα Νέα Μουδανιά κα. Φωτεινή Τσάκωνα τους καλοκαιρινούς μήνες η επιχείρηση έχει αρκετό φόρτο εργασίας, καθώς συνεργάζεται με τα καταλύματα της περιοχής, ενώ τον χειμώνα η δουλειά διαφέρει, πάντα βέβαια με τις ανάγκες των πελατών: «Από τα μέσα Απριλίου έως και αρχές Οκτωβρίου ο φόρτος εργασίας είναι ιδιαίτερα αυξημένος, λόγω της τουριστικής σεζόν στη Χαλκιδική. Έχουμε αρκετές συνεργασίες με καταλύματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία δηλαδή. Η περίοδος αυτή είναι το κομμάτι της χονδρικής του καταστήματός μας που έχει μόνο λευκά είδη», λέει και συνεχίζει: «Η μισή λειτουργία του μαγαζιού για να καταλάβετε βασίζεται στο κομμάτι του τουρισμού και η άλλη μισή στο κομμάτι των ρούχων. Με τον ερχομό του χειμώνα ξεκινάει η λιανική που σχετίζεται με τον καθαρισμό των ρούχων, των χαλιών, των παπλωμάτων κ.ο.κ.».

Η ίδια τόνισε μάλιστα πως «η εμπιστοσύνη του κόσμου, η καλή συνεργασία, το αποτέλεσμα και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικά από εκείνα τα στοιχεία τα οποία τους έχουν πλέον κατατάξει στην νούμερο ένα επιλογή!».

Το “Stegno” συνδυάζει τις παραδοσιακές μεθόδους με τις νέες τεχνικές καθαρισμού και διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα που εξασφαλίζουν προστασία από φθορές: «Καινοτομούμε στην διαδικασία του καθαρισμού, αφαιρώντας όλα τα κατάλοιπα από προηγούμενους καθαρισμούς (απορρυπαντικά, χημικά) εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα», εξηγεί ο  κ. Μπαραχάνος (υπεύθυνος), ο οποίος είναι στην διάθεση των πελατών του ανά πάσα στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία διαθέτει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και φροντίδας των ρούχων προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες των πελατών, αρκεί κανένας να τις αναζητήσει είτε στην ιστοσελίδα της, είτε σε ένα από τα δεκάδες καταστήματά της ανά την επικράτεια.

Για ρούχα προσεγμένα, καθαρά, μυρωδάτα, απαλά και για ότι άλλο χρειάζεσαι η λύση είναι “Stegno”. Εγγύηση ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!