Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χαλκιδική, απευθύνοντας προσκλητήριο νίκης για την 25η Ιουνίου στο πολυπληθές κοινό του.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μάλιστα τόνισε πως «σήμερα είναι μια ιδιαίτερη-ξεχωριστή στιγμή να βρίσκεται στη Χαλκιδική, εξιστορώντας στιγμές από την παιδική του ηλικία».

Για τις επερχόμενες εκλογές σημείωσε ότι είναι κρίσιμες και έχει μεγάλη σημασία όπως είπε να βγει μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση: “Την 21η Μαΐου μας δώσατε μία μεγάλη και ισχυρή εντολή θα πάμε μαζί να την επανεπιβεβαιώσουμε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου. Για μια ΝΔ ισχυρή και μια κυβέρνηση που θα εγγυάται τη σταθερότητα και προκοπή του τόπου”, πρόσθεσε.

Η αντιπεριφερειάρχης του νομού Κατερίνα Ζωγράφου μιλώντας στην κάμερα του XalkidikiPolitiki σχετικά με την επίσκεψη του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Χαλκιδική είπε: «Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μας τίμησε με την παρουσία του σήμερα εδώ στη Χαλκιδική, μας έδωσε την δυνατότητα να τον καλωσορίσουμε και να θέσουμε τος βασικές κατευθύνσεις για την Π.Ε. Χαλκιδικής που είναι η παραγωγική βάση του πρωτογενή τομέα και ταυτόχρονο το ποιοτικό-τουριστικό προϊόν».

Ο κ. Μητσοτάκης στον λόγο του έφερε στο προσκήνιο και τα αγροτικά ζητήματα που απασχολούν την Χαλκιδική, με υπόσχεση ότι μετά τις εκλογές θα είναι από τα πρώτα που θα έχει στα υπόψιν του: «Κυρίως αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή που πλήττει και την φυτική, αλλά και την ζωική παραγωγή. Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι θα σκύψει στα συγκεκριμένα προβλήματα και αυτός βέβαια είναι και ο στόχος ο δικός μας: ότι από την επόμενη ημέρα σχηματισμού της κυβέρνησης η Χαλκιδική θα βρίσκεται με ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προς επίλυσης των ζητημάτων της».

Μεγάλη τιμή χαρακτήρισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Χαλκιδική Ιωάννης Γιώργος, την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή όταν ένας πρωθυπουργός επισκέπτεται έναν τόπο και αγγίζει τις καρδιές όλων. Γίνεται κοινωνός των προβλημάτων, ένα με τον κόσμο και συνεπώς κερδίζει όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά και την ουσία. Η ουσία λοιπόν είναι την Κυριακή στις 25 Ιουνίου να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία, να έχουμε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το μέλλον της χώρας διαφορετικό. Έχουμε στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο και θα το καταφέρουμε!», ανέφερε ο κ. Γιώργος.

Για υψηλής σημασία επίσκεψη κάνει λόγο και ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στη Χαλκιδική Γρηγόρης Τάσιος: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα και δεν είναι τυχαίο ότι ο Πρόεδρός διάλεξε να κλείσει η τελευταία ημέρα των προεκλογικών ομιλιών του στη Χαλκιδική μας. Σταθερά, τολμηρά και μπροστά έδωσε το μήνυμα για την αυτοδυναμία σαφώς, αλλά και την δίκη του προτροπή προς τον λαό της Χαλκιδικής που δεν είναι άλλη από την δεύτερη έδρα. Μετά από 20 χρόνια ο νομός αξίζει να έχει μια καλύτερη εκπροσώπηση στην αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε.

Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς είπε μεταξύ άλλων «πως είναι τιμή για τα Νέα Μουδανιά, τον δήμο Νέας Προποντίδας, την Χαλκιδική ο ερχομός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο».

«Τον υποδεχθήκαμε με ιδιαίτερα χαρά και συγκίνηση γιατί εμείς οι αυτοδιοικητικοί θελουμε πραγματικά τέτοιες επισκέψεις στον τόπο μας πλέον, μιας και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε προέρχονται από τις κρατικές υπηρεσίες. Οπότε μια επίσκεψη σαν την σημερινή μας δίνει δύναμη, κουράγιο και μας δίνεται μάλιστα και η δυνατότητα να μεταφέρουμε τα προβλήματα που έχουμε. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει το σημαντικό του έργο», δήλωσε ο κ. Καρράς.

περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02hDF5yN66rCDqqnYAq7qH4iN3Jft8AU3Y68q8RZkRAf31EMoZgnZk3Huwb9gdsUsSl&id=100061591134077