“Το Φράγμα του Χαβρία είναι μια δέσμευση που υλοποιείται από την κυβέρνηση της ΝΔ παρά τις δυσκολίες. Θα βρούμε ανάδοχο να το κατασκευάσει με τις σωστές προδιαγραφές. Είναι μια δέσμευση δική μου προς τη Χαλκιδική”. 

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη σύντομη ομιλία του στον Πολύγυρο όπου ανέπτυξε πτυχές του προγράμματος του κόμματος με ορίζοντα 4ετίας.

Για το μεγάλο έργο του Φράγματος του Χαβρία είπε χαρακτηριστικά πως “πρέπει να γνωρίζουμε ότι έχουμε όλες τις αρδευτικές δυνατότητες να καλύψουμε ένα μεγάλο κομμάτι της ΠΕΧ και να προστατέψουμε το νομό από πλημμυρικά φαινόμενα”.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για την ανάγκη ύπαρξης ποιοτικών επενδύσεων που αυξάνουν τα έσοδα. Έκανε λόγο για την αναμόρφωση του εθνικού συστήματος υγείας, λέγοντας ότι προσωπικά θα εποπτεύει το υπουργείο υγείας ώστε να εφαρμοστούν όλες οι αλλαγές. «Είναι σπουδαίο μια γυναίκα 50 ετών από ένα χωριό του νομού Χαλκιδικής να λαμβάνει ένα μήνυμα που της λέει να πάει να κάνει δωρεάν μαστογραφία στο πλαίσιο της πρόληψης», είπε.

διαβάστε επίσης

Δείτε απευθείας μετάδοση την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στον Πολύγυρο – “Πάμε για δύο έδρες στη Χαλκιδική”