Διπλό χαρακτήρα είχε η ενημερωτική συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος με προσωπικό του δήμου και συνεργάτες. Αφενός ανακοίνωσε επίσημα και τυπικά τον ορισμό του νέου αντιδημάρχου Τάσου Καραφουλίδη που αναλαμβάνει καθήκοντα αντοδημαρχίας της Δ.Ε. Πολυγύρου.

Αφετέρου, στο δημαρχείο βρέθηκαν οι νέοι υπάλληλοι με συμβάσεις, για τους οποίους ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή αρχή, αλλά και να μπει τέλος στην εργασιακή τους περιπέτεια με μονιμοποίηση κάποια στιγμή.

«Ο νέος αντιδήμαρχος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος γνώστης των θεμάτων και μακάρι την ώρα που θα εργάζεστε να υπάρξει κάποια νομοθετική πρωτοβουλία για τη μονιμοποίησή σας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζωγράφος απευθυνόμενος στο προσωπικό του δήμου.

Ο κ. Καρουφουλίδης ευχαρίστησε τον κ. Ζωγράφο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του ευχόμενος να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του δημάρχου. «Θα προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες που είναι στις αρμοδιότητές μου», είπε ο αντιδήμαρχος και τόνισε ότι ήδη έχει προχωρήσει σε ένα πλάνο προτεραιοτήτων με βάση την καθημερινότητα του πολίτη.

Αναλυτικά η απόφαση του ορισμού του αντιδημάρχου

Με απόφαση του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, ορίζεται ο κ. Αναστάσιος Καραφουλίδης του Ιωάννη για το χρονικό διάστημα μέχρι την 31/12/2023 έμμισθος Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Πολυγύρου. Σε αυτόν ανατίθενται μεταξύ άλλων τα παρακάτω καθήκοντα:
• Αρμοδιότητες της Δ/νσης Καθαριότητας, και της υπηρεσίας διαχείρισης και περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων
• Εποπτεία του ηλεκτροφωτισμού, του στόλου των οχημάτων και μμηχανημάτων με παράλληλο προγραμματισμό της λειτουργίας αυτών
• Εποπτεία για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των παιδικών χαρών
• Θέματα καθαριότητας-ηλεκτροφωτισμού-ανακύκλωσης & πολιτικής προστασίας του Δήμου
• Θέματα συντήρησης οδικού & αγροτικού δικτύου του Δήμου
• Θέματα συντήρησης και επισκευής μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου