Ένα θερμό ευχαριστώ εκφράζει ο βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας προς όσους τον στήριξαν στις εκλογές: Σε μήνυμά του αναφέρει τα ακόλουθα:

“Θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στο σύνολο των πολιτών, που στήριξαν με την ψήφο τους το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Χαλκιδική και σε όλους εκείνους , που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω στη νέα Βουλή για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία.

Η τιμή και η ευθύνη, που αναλαμβάνω, είναι μεγάλη. Αντιλαμβάνομαι το βάρος αυτό και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα συνεχίσω να διεκδικώ λύσεις για τον τόπο μας και ένα καλύτερο μέλλον για όλους, όπως έκανα και στην προηγούμενη θητεία.

Δηλώνω και πάλι, ότι είμαι Βουλευτής ΟΛΩΝ, ανεξάρτητα αν επιλέξατε να με ψηφίσετε ή όχι.

Είμαι δίπλα σας και μαζί σας κάθε μέρα.

Θα παλέψω για το νομό μας, θα διεκδικήσω, θα σχεδιάσω και θα υλοποιήσω.

Η επιστροφή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην κεντρική πολιτική σκηνή ξεκίνησε και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο των εκλογών.

Η επιστροφή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Χαλκιδική εκφράστηκε με εκκωφαντικό τρόπο καταλαμβάνοντας τη 2η θέση δίνοντας το υψηλότερο ποσοστό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε όλη τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους πραγματικά πίστεψαν και στήριξαν αυτή τη προσπάθεια· τους συνυποψήφιους μου, τη Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα και τους ανώνυμους φίλους, που πάντα στέκονται δίπλα μου.

Σας ευχαριστώ”