Στην 30η Επετειακή Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) που πραγματοποιείται στη Σιθωνία και συγκεκριμένα στον Νέο Μαρμαρά, στον χώρο του του Olympic Hall – Porto Carras Grand Resort, βρέθηκε εχθές η ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ντέμπλα

Παρευρέθηκα εχθές στην επίσημη τελετή έναρξης της 30ης Επετειακής Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας, όπου πραγματοποιήθηκε στο Porto Carras.
Συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Σ.Ο. δρ Μάξιμος Χαρακόπουλος, καθώς και κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες της Δ.Σ.Ο. από 20 χώρες, όπως επίσης και εκπρόσωποι Διεθνών Οργανισμών και φορέων της κοινωνίας των πολιτών.
Σκοποί της συνέλευσης είναι η ανάπτυξη της Ορθόδοξης πολιτιστικής κληρονομιάς, η ενίσχυση της επικοινωνίας των μελών της για την προώθηση του ρόλου της Ορθοδοξίας στην αντιμετώπιση των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων επί τη βάσει των αρχών της δημοκρατίας και των αξιών του Χριστιανισμού, η συμβολή στο σύγχρονο παγκόσμιο διάλογο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών.
Πραγματικά χαιρόμαστε που επιλέχθηκε η Σιθωνία για την διεξαγωγή αυτής της τόσο σημαντικής Συνέλευσης και τους ευχόμαστε καλή δύναμη, για να συνεχίσει να υπάρχει ειρηνη και την επόμενη μέρα, ανεξάρτητα από το που ανήκει ο καθένας.
Καλώς ορίσατε!