Το 9ο Φεστιβάλ της Γαλάτιστας έρχεται στις 5 Αυγούστου 2023 για να απογειώσει το καλοκαίρι με ένα μουσικό ταξίδι.

Και αυτό το αναλαμβάνουν και φέτος, όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν, τα μέλη του συλλόγου της Νεολαίας Γαλάτιστας!

Οι εθελοντές έχουν ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες και ανυπομονούν γι’ αυτό το καθιερωμένο απόλυτο πάρτι, που υπόσχονται κάθε χρόνο. Όμως, με μια μικρή διαφορά.. Φέτος θα πρέπει να συλλέξετε τις δυνάμεις σας για τη μια και μοναδική νύχτα του Αυγούστου.
Μια νύχτα ατελείωτης μουσικής, ξέφρενου πάρτι και χορού χωρίς όρια.

Και μπορεί φέτος να επιλέξανε να σας διασκεδάσουνε μόνο μια μέρα, αλλά για πρώτη φορά, αποφασίσανε να δώσουνε τη σκυτάλη της ηλεκτρονικής μουσικής σ’ έναν μοναδικό και διεθνούς φήμης dj από την Γερμανία, τον YUBIK. Και φυσικά θα δώσουν το παρών και θα πλαισιώσουν την μοναδική αυτή βραδιά καταξιωμένοι καλλιτέχνες, που μόνο αυτοί ξέρουν πως τα vibes της ηλεκτρονικής μουσικής διαρκούν μέχρι το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα, στην σκηνή μας θα ανέβουν:
Ο YUBIK (ATLANT, RADIKON, AFTERLIFE, DE),
ο Symmetric, ο οποίος για 2η συνεχόμενη χρονιά αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει, ο Melodise και η Maria S.

Υπογραμμίζεται ότι για 2η συνεχόμενη χρονιά το 9ο Φεστιβάλ Γαλάτιστας goes Green! Με ποιον τρόπο όμως; Συνεχίζουν τη χρήση ποτηριών από μπαμπού, αντικαθιστώντας έτσι τα πλαστικά ποτήρια. Ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ποτήρι στο επόμενο ποτό του. Επιπλέον, στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κάδος για τα αποτσίγαρα. Βέβαια, όχι ένας απλός κάδος.. Ο κόσμος θα κληθεί να απαντήσει σε δίλημμα, ψηφίζοντας με τις γόπες. Και δεν μένουνε σ’ αυτά! Ξανά τοποθετούνε επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες για την καθαριότητα του χώρου, απομακρύνοντας έτσι οτιδήποτε πλαστικό.
Κι όλα αυτά χάρη στην ευγενική χορηγία των μπαμπού ποτηριών του WOODS CAFE, το οποίο αποτελεί το 1ο οικολογικό cafe της Θεσσαλονίκης και της οργάνωσης iSea που τους παραχώρησε τις επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες!

Εσείς είστε έτοιμοι να τους γνωρίσετε; Γιατί αυτοί ανυπομονούνε..
Αν ανυπομονείτε όσο και αυτοί, κάντε attend στο event και ραντεβού στις 5 Αυγούστου!

Πληροφορίες και όροι:
-Τιμή εισητιρίου 5€ το οποίο θα κόβεται στην είσοδο του Φεστιβάλ.

-Απαγορεύεται η είσοδος εντός του χώρου σε άτομα φέροντα φιάλες αλκοολούχων και μη ποτών και γι’αυτό τον λόγο θα πραγματοποιείται έλεγχος από ομάδα Security.

-Δεν θα υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με POS.