Στην ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ θα συνεχίσει την καριέρα του ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΝΤΗΣ, με το νεαρό ποδοσφαιριστή που ανήκε στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ να ξεκινάει πλέον το όνειρο του!

Η ανακοίνωση του Διγενή:«Η διοίκηση του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΝΤΗ στην ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ. Για τον 16χρονο ταλαντούχο Λακκωματιώτη ποδοσφαιριστή έφτασε η στιγμή του για να κάνει το βήμα παραπάνω. Την φετινή χρονιά με την φανέλα του Διγενή σε 20 αγώνες που αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγ. πέτυχε 11 γκολ (κανένα με πέναλτι!!), είχε 8 ασιστ, 10 δοκάρια και 3 κερδισμένα πέναλτι!!!Ενώ με την φανέλα της Μικτής Χαλκιδικής αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων!!
Φυσικά η ομάδα μας διευκόλυνε όλες τις διαδικασίες για να μετακινηθεί ο παίκτης στην ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ χωρίς κανένα πρόβλημα.Ο Παναγιώτης συνεχίζει την παράδοση του Λακκώματος να βγάζει ποδοσφαιριστές κάνοντας καριέρα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα οπως οι διεθνείς Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κλάους Αθανασιάδης, και ο Ευθυμιάδης Γρηγόρης, ο Στάθης Σαρβανίδης, ο Τσαμασλίδης Δημήτρης, ο Παπαδόπουλος Νίκος, ο Μπλέντι Λεσαϊ κ.α.
Η οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ και ο προπονητής του ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΪΝΤΟΣ από σήμερα έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για ένα παιδί που ανοίγει τα φτερά του και διεκδικεί το όνειρο του!Ευχόμαστε στον Παναγιώτη ολόψυχα τα καλύτερα στη νέα του περιπέτεια και να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.!!!