Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία για να τιμήσει τον Άγιο και το χωριό της Παλαιόχωρας που πανηγυρίζει!

Την παραμονή μετά τον εσπερινό έγινε η παρουσίαση χορευτικών τμημάτων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιόχωρας “Η Ελπις” που με τις δεξιότητές τους μάγεψαν όσους ήταν εκεί! Ακολούθησε λαϊκό γλέντι μέχρι αργά το βράδυ.

Το πρωί ανήμερα του Αγίου μετά την Θεία Λειτουργία μοιράστηκε στους πιστούς το παραδοσιακό κουρμπάνι που ετοίμασαν οι Οικονομάδες του Αγίου με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι.

Συγχαρητήρια δόθηκαν στον πατέρα Χαράλαμπο Κωστόπουλο, στους Οικονομάδες του Αγίου, στην Εκκλησιαστική επιτροπή, στους χορηγούς, στους εργαζόμενους της Δ.Ε. Ζερβοχωρίων, καθώς και σε όλους τους διοργανωτές.

Στον εορτασμό παρευρέθηκαν και η Αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Ζωγράφου, ο Αντιδήμαρχος Ζερβοχωρίων Χρήστος Κομπόγιαννος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Χρήστος Φυλαχτός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Σιδέρης, ο Πρόεδρος της Παλαιόχωρας Νικος Καμπουρης, ο Πρόεδρος της Τοπική Κοινότητα Ριζών Βουλγαράκης Αστέριος και εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της Παλαιόχωρας και της ευρύτερης περιοχής των Ζερβοχωρίων.