Καρδιακή προσβολή υπέστη έπειτα από ηλεκτροπληξία στην περιοχή του Πόρτο Βαλίτσα της Κασσάνδρας, ένας 20χρονος ψυκτικός.

Το περιστατικό έλαβε χώρα αργά το μεσημέρι, ενώ άμεσα στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες οι οποίοι αντιμετώπισαν αρχικά με επιτυχία την καρδιακή ανακοπή. Στην ομάδα αναζωογόνησης προστέθηκε ο ιδιώτης ιατρός του Πευκοχωρίου Κωνσταντίνος Λαζαρίδης και η 16χρονη κόρη του. Όπως τόνισε ο ιατρός στο Xalkidiki Politiki, επρόκειτο για ένα πολύ δύσκολο περιστατικό, κατά το οποίο χρειάστηκε να κάνει ΚΑΡΠΑ.

Τον νεαρό παρέλαβε εν ζωή το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Κασσάνδρας, με τη συνοδεία του κ. Λαζαρίδη, προκειμένου να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας. Κατά τη διάρκεια της διακομιδής, στο σημείο της Κρυοπηγής και εντός του ασθενοφόρου, ο νεαρός έπαθε ξανά καρδιακή ανακοπή και επανήλθε εκ νέου.

Αυτή την ώρα ο 20χρονος μεταφέρεται με το ασθενοφόρο ΕΚΑΒ προς το εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα διασφαλίστηκε η ασφαλής μεταφορά του στο Κ.Υ. Κασσανδρείας.