Κάλεσμα σε «κάθε τίμιο, προοδευτικό άνθρωπο» να συμπορευτεί και να στελεχώσει τα ψηφοδέλτιά της απευθύνει η Λαϊκή Συσπείρωση Σιθωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Δημοτικοί συνδυασμοί για όλα τα (αστικά) κόμματα

Απ’ όλα έχει ο πακτσές, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, φασίστες κλπ. σε μεικτούς συνδυασμούς, και σε διατεταγμένη υπηρεσία, ώστε να βάλουν όλοι πλάτη για να υπηρετηθεί στο ακέραιο η κεντρική πολιτική κυβερνήσεων και ΕΕ στους δήμους. Δηλαδή η πολιτική ανάπτυξης των κερδών του κεφαλαίου ανά περιοχή, δήμο κλπ. Εκεί οι πολιτικές τους διαφορές πάνε περίπατο. Ακόμη και κάποιοι που ίσως να μην έχουν κομματική ταυτότητα και αυτοπροσδιορίζονται ως ανεξάρτητοι, αυτή την πολιτική κατεύθυνση θα ακολουθήσουν.

Πελάτες τους οι δημότες, αφού τα ταξίματα πάνε και έρχονται (2μηνα, 4μηνα, 8μηνα, θέσεις κλπ) με αντάλλαγμα την υποψηφιότητά τους σε συνδυασμούς, πατώντας πάνω στην ανάγκη συνανθρώπων μας για εργασία, προσπαθώντας να σαπίσουν την συνείδησή τους

Ακούγονται κι άλλα από διάφορους, λένε κάποιοι πως σε μερικούς δόθηκαν 50.000€ (!!!) για την υποψηφιότητά τους σε συνδυασμούς, σε κάποια τοπικά 5.000€ και 2.000€ (!!!).

Φυσικά όλα τα παραπάνω τα λένε κάποιοι «κακοπροαίρετοι», εμείς είμαστε καλοπροαίρετοι άνθρωποι.

Έτσι λειτουργούν οι πολυπλόκαμοι μηχανισμοί χειραγώγησης του λαού.

Αυτή είναι η σαπίλα όλων αυτών, και του συστήματος που υπηρετούν στο ακέραιο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι εδώ για να συσπειρώσει τον τίμιο, εργαζόμενο λαό ενάντια σε αυτό το αίσχος.

Να διεκδικήσει μαχητικά την κάλυψη όλων των αναγκών του, ενάντια σε όλους αυτούς που μας λένε πως οι ανάγκες μας, η ασφάλειά μας, η υγεία μας, η ζωή μας αποτελούν κόστος.

Ενάντια σε αυτούς που θεωρούν λογικό και δίκαιο να δίνονται από τις κυβερνήσεις 50εκ.€ στην Hellenic train κάθε χρόνο, και από τον λαό της Σιθωνίας να απαιτούν 6000€ για ασθενοφόρο Ιούλη- Αύγουστο.

Καλούμε κάθε τίμιο, προοδευτικό άνθρωπο που αηδιάζει με όλα τα παραπάνω, που δεν ανέχεται να του μετράνε τη ζωή του σε ευρώ, που θέλει να αλλάξει αυτή την κατάσταση χωρίς να περιμένει κάποιον σωτήρα, να συμπορευτεί και να στελεχώσει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης Σιθωνίας.

Μόνοι τους και όλοι μας!