Στην παρουσίαση του έργου της δημοτικής αρχής και των υποψηφίων του συνδυασμού “Νέα Προποντίδα – ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ”, προχωρά ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς, την Κυριακή 27 Αυγούστου και ώρα 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:30) στο αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών.
Στο κάλεσμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:
Ήρθε η ώρα να ζητήσουμε και πάλι την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας. Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και μας επιλέξατε για τη διοίκηση του Δήμου μας. Ήταν μία δύσκολη θητεία, με χρόνια πανδημίας που σημαδεύτηκαν από απώλειες αγαπημένων μας προσώπων και συνεργατών αλλά και δυσμενών επιπτώσεων σε επίπεδο τόσο ψυχολογικό όσο και οικονομικό. Ωστόσο δουλέψαμε και εγώ και οι συνεργάτες μου άοκνα, κυνηγώντας κάθε πρόγραμμα, κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο, κάθε ευκαιρία για να προχωρήσουμε σε έργα ανάπτυξης.
• Έργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ υλοποιήθηκαν, υλοποιούνται ή προγραμματίζονται στον Δήμο μας.
• Δεκάδες δράσεις για την κοινωνική προστασία και προσφορά στον συνάνθρωπο. υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται.
• Πλήθος δράσεων: πολιτισμού, παιδείας και εξωστρέφειας υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται.
Σε όλη αυτή τη διαδρομή συμπορευτήκαμε με μια “συμπαγή” και “αρραγή” ομάδα δημοτικών συμβούλων που από όποια θέση και να ορίστηκαν δούλεψαν και προσέφεραν έργο.
Σήμερα πορευόμαστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές με ένα πλήρες ψηφοδέλτιο που αγγίζει τους 260 υποψηφίους. Στις εκλογές του Οκτωβρίου ζητάμε εκ νέου τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας.
Μαζί συνεχίζουμε“…