Στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής, σε αυτό το όμορφο παραθαλάσσιο και γραφικό χωριό, ξεχωρίζει ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος που σας περιμένει για όμορφες στιγμές διασκέδασης, μέρα, νύχτα… έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο λόγος για το Myky coffee!

Πρόκειται για έναν πανέμορφο πολυχώρο, με ιδιαίτερη διακόσμηση, στυλάτο και μοντέρνο που σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα της θάλασσας, θα σε αφήσει άκρως εντυπωσιασμένο.

Όσοι είναι από την περιοχή, αλλά και οι επισκέπτες της ξέρουν όλοι το Myky coffee.

Σε ένα από τα ωραιότερα, κεντρικά σημεία του οικισμού, φιλόξενο και διακοσμημένο με αξεπέραστο στυλ, επάνω ακριβώς στη θάλασσα, θα βρεις ίσως τον πληρέστερο χώρο για την έξοδό σου.

Όλα όσα κάνουν ένα τέτοιο χώρο ξεχωριστό, από τη μουσική, την ατμόσφαιρα, ως τις γεύσεις, τα κοκτέιλς, τον κόσμο, είναι εδώ.

Προσφέρεται για όλες τις ώρες, αφού μπορείς να πιεις το καφέ σου στο beach bar και να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου, να απολαύσεις τα πεντανόστιμα και πρωτότυπα snacks, να κάνεις το μεσημεριανό σου διάλειμμα από τη δουλειά με ένα ελαφρύ γεύμα και ένα ποτήρι κρασί, ή να δειπνήσεις και να πιεις το ποτό σου μέχρι αργά το βράδυ, ειδικά τα Σαββατοκύριακα που έχει live μουσική και πάρτυ!

Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, το Myky coffee μένει ανοιχτό σχεδόν όλο το 24ωρο και εξυπηρετεί τους πελάτες του από πολύ νωρίς το πρωί, ακόμη και με delivery: «Αρχικά να αναφέρω ότι είμαστε ανοιχτά όλο τον χρόνο, χειμώνα-καλοκαίρι. Τους θερινούς μήνες το κατάστημά μας δεν κλείνει σχεδόν καθόλου, παρά μόνο μερικές ώρες για καθάρισμα και ξεκούραση. Εξυπηρετούμε από τις 07:30 το πρωί και κλείνουμε γύρω στις 05:30 το ξημέρωμα», λέει και συνεχίζει: «Την ημέρα δουλεύουμε με καφέδες, με την παραλία, με μεζέδες για ούζο, με διάφορα σνακ και κρύα πιάτα, όπως μπέργκερ, τοστ, κοτομπουκιές, σαλάτες, club sandwich και πολλά άλλα. Την νύχτα το μαγαζί παραμένει ανοιχτό για διασκέδαση με διάφορα live που οργανώνουμε και λειτουργεί και ως κλαμπ. Επίσης παρέχουμε και την υπηρεσία του delivery για εκείνους που δεν έχουν την δυνατότητα να έρθουν στον χώρο μας».

Πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως προσεγμένο χώρο που σε συνδυασμό με το απόλυτο μπλε της θάλασσας και το πράσινο τοπίο σε μεταφέρει στον επίγειο παράδεισο!

Το “Myky coffee” έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο μέρος για κάθε στιγμή της μέρας, λόγω της εξαιρετικής τοποθεσίας του, της κορυφαίας ποιότητάς του και της άψογης εξυπηρέτησής του.

Στο “Myky coffee“ θα βρεις όλα αυτά που ζητάς από ένα χώρο για να συντροφεύει στιγμές και αναμνήσεις, καθώς εδώ μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου από νωρίς το πρωί –με θέα το απέραντο γαλάζιο- αλλά και το κρασί ή το cocktail σου, ως τις πρώτες πρωινές ώρες.