Επιμελητήριο

Την Τετάρτη 23.08.2023 στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής, η ΕΠΟΜΕΑ Θεσσαλονίκης παρουσίασε τη νέα βάση ετοιμότητας, που πρόκειται να δημιουργηθεί στη Δ.Ε. Ζερβοχωρίων.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο κ.Μίλτο Μπενάκη, τον Χειρουργό Γυναικολόγο – Ογκολόγο και Διευθυντή Υγειονομικού Σχεδιασμού κ.Κλέαρχο Δεσίρη, τον Τομεάρχη Β.Ελλάδος, Γραμματέα και Εκπαιδευτή κ.Δημήτρη Αλεξάκη – ο οποίος παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην πληγείσα περιοχή του Έβρου, απέστειλε χαιρετισμό εξ αποστάσεως- και την εκπαιδεύτρια του ERC, εθελόντρια διασώστρια της “ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δ.Θεσσαλονίκης” και ιδρυτικό μέλος της AED ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ, κα Ελευθερία Γούσιου.

Το νομικό πλαίσιο της ομάδας παρουσίασε η Δικηγόρος και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης, κα Χάιδω Βαρβαριώτου.

Η εισδοχή της “AED Εθελοντική Ομάδα Απινιδωτών” στην “ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δ.Θεσσαλονίκης”, αποτελεί σημαντική εξέλιξη, καθώς εντάσσει το πολύτιμο έργο της ανωτέρω εθελοντικής ομάδας, μέσα στη νέα βάση ετοιμότητας.

Η ομάδα απαρτίζεται από τις κυρίες Ελένη Αλεξίου, Χρυσάνθη Βαρβαριώτου, Ευγενία Γκιλπάθη και Ελένη Καραδημήτρα.

 

Διευθύντρια της Βάσης Ετοιμότητας στη Δ.Ε. Ζερβοχωρίων ορίζεται η κα Ελένη Καραδημήτρα, εκπαιδεύτρια του ERC.

 

Το παρών στην ομιλία αυτή έδωσαν επίσης από την “ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Δ.Θεσσαλονίκης”, ο

Διευθυντής Τηλεποικοινωνιών κ. Theodore Sofianides και ο Εθελοντής Διασώστης κ.@ ΚΩΣΤΑΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ.

 

Ευχαριστούμε θερμά:

– Τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Χαλκιδικής κ.Χρήστο Βορδό, για τη δωρεά 6 νεφελοποιητών, εκ των οποίων ο ένας δωρίστηκε στην Εθελοντική Ομάδα Αιμοδοσίας Κρήμνης.

– Τον κ.Νίκο Τερκενζίδη, ο οποίος ανέλαβε την κάλυψη του κόστους συμμετοχής για μέλη πολύτεκνων οικογενειών στο σεμινάριο τραύματος, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23.09.2023, στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής. Καθώς επίσης και για την ανακοίνωση Νέας Βάσης Ετοιμότητας στην περιοχή της Νικήτης και την παραχώρηση ιδιωτικού του χώρου, για τη δημιουργία Πάρκου Εκπαίδευσης Αντιμετώπισης Καταστροφών.

– Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ Γιάννης Κουφίδης, για την παραχώρηση της αίθουσας και τη γενικότερη συμπαράστασή του.

– Όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις ευχές τους!!