Σχεδόν… έτοιμο μαθαίνουμε πως είναι το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη, κάτι που ο ίδιος είχε προαναγγείλει όταν έκανε γνωστό πως θα κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης αφήνοντας εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη.

Παρά την αναζήτηση συνεργατών και φίλων για να βρεθεί χώρος πέριξ της πλατείας Αριστοτέλους, τελικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής αποφάσισε να μισθώσει χώρο λίγο πιο μακριά. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στην πόλη θα βρίσκεται στην οδό Αγγελάκη, στον αριθμό 3.

Επικεφαλής αυτού, εκτός απροόπτου θα αναλάβει ο Γραμματέας Τομέα Υποδομών και Μεταφορών ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Σαρηγιάννης, στενός συνεργάτης του αρχηγού του κόμματος. Το γραφείο θα στελεχωθεί από γραμματείς και υπαλλήλους, ενώ πρόθεση της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη είναι να συγκεντρώνονται εκεί όλα τα προβλήματα της πόλης και σε συνεργασία με τις Νομαρχιακές Επιτροπές ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης να γίνονται σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή και να αναδεικνύονται τα επιμέρους ζητήματα.

Τα εγκαίνια του γραφείου αναμένονται την περίοδο της ΔΕΘ, ενώ μαθαίνουμε ότι ο κ. Ανδρουλάκης θα βρεθεί στην πόλη για τρεις ημέρες. Το πρόγραμμά του είναι υπό διαμόρφωση και πέραν της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου και ομιλίας του στο περιθώριο της ΔΕΘ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και ο ίδιος θα κάνει επισκέψεις σε δήμους και εργασιακούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα στο makthes.gr