Με ένα πλήρες ψηφοδέλτιο ο Δήμαρχος Πολυγύρου και υποψήφιος εκ νέου Αστέριος Ζωγράφος ζητά την ανανέωση της θητείας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος κάνει λόγο για τα μέλη του συνδυασμού του «Ισχυρός Δήμος», για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του, με σκοπό τη συνέχιση του έργου στον δήμο Πολυγύρου, στον δήμο της πρωτεύουσας της Χαλκιδικής.

Με αφορμή την επίσημη ηλεκτρονική υποβολή του συνδυασμού, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης (Ισχυρός Δήμος), Αστέριος Ζωγράφος δήλωσε:

Κατάθεση Υποψηφιότητας Ισχυρού Δήμου.

Καταθέσαμε την υποψηφιότητα του συνδυασμού «Ισχυρός Δήμος» για τον Πολύγυρο και διεκδικούμε να συνεχίσουμε, αυτό που μαζί ξεκινήσαμε.
O συνδυασμός μας, είναι ανανεωμένος κατά 80% με πρόσωπα άξια, έμπειρα και ικανά για να οδηγήσουν τον δήμο ακόμη πιο ψηλά, στη θέση που του αξίζει ως πρωτεύουσας της Χαλκιδικής.
Συνεχίζουμε, με πρόσωπα φρέσκα αλλά και με σταθερές «αξίες», με όρεξη για δουλειά, με εμπειρία και πάνω από όλα ανιδιοτέλεια.
Αφήσαμε πίσω «τα φθαρτά υλικά» και προχωρούμε με όραμα και δυναμισμό για τον “Ισχυρό Δήμο”, για τον Δήμο Πολυγύρου που αξίζει σε όλους μας.
Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ζητάμε την ψήφο σας για νίκη από την πρώτη Κυριακή με δύναμη με ισχύ.
Δεν ζητάμε λευκή επιταγή, αλλά αναγνώριση των όσων επιτελέσαμε για τον Πολύγυρο, τα χωριά μας, τον τόπο που αγαπάμε.
Συνεχίζουμε…μαζί.