Η Τέιλορ Γουάιτ ήταν μόλις 21 ετών όταν στο πρόσωπό της κάποιοι της έκαναν τατουάζ παρά τη θέλησή της. Αρκετά χρόνια μετά, ξεκινά τη διαδικασία να το αφαιρέσει.

Η ιστορία με το τατουάζ στο πρόσωπό της ξεκίνησε τη νύχτα των 21ων γενεθλίων της στη Φλόριντα. Η Τέιλορ Γουάιτ πήγε σε ένα μπαρ για να μεθύσει για πρώτη φορά, αλλά εν αγνοία της, ο τότε σύντροφός της και οι φίλοι του φέρονται να είχαν πιο σκοτεινά σχέδια. Ο άνδρας, την ταυτότητα του οποίου απέκρυψε, πήγε την Τέιλορ Γουάιτ σ’ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, κι αυτό είναι το μόνο που θυμάται μέχρι το επόμενο πρωί.

Τη νάρκωσαν και σχεδόν σ’ όλο το μέρος του προσώπου της έκαναν τατουάζ με σκούρα χρώματα. Όταν ξύπνησε στο άδειο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο πόνος στο πρόσωπο την έκανε να πιστεύει ότι της επιτέθηκαν. Όταν κοίταξε στον καθρέφτη, είδε «πραγματικά φρικτά πράγματα» μόνιμα χαραγμένα στο πρόσωπό της, τα οποία αρνήθηκε να περιγράψει λεπτομερώς.

Από τότε η ίδια άρχισε να κρύβεται λόγω της εικόνας της με την ίδια να αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Η Τέιλορ Γουάιτ άρχισε να μοιράζεται την εμπειρία της στο TikTok, όπου πλέον έχει 22.000 followers. «Εύχομαι όταν ήμουν νεότερη, κάποιος να μου είχε πει ότι δεν πειράζει να μην είσαι καλά και ότι αν χρειάζεσαι βοήθεια, ζήτα τη», δήλωσε η ίδια, η οποία πλέον έχει πάρει πτυχίο στην ψυχολογία ενώ συνεχίζει με το διδακτορικό της. Αλλά για να βοηθήσει τους άλλους, η Τέιλορ Γουάιτ χρειαζόταν και η ίδια βοήθεια.

Ήταν τότε που o Κάριντι Αξένασι είδε ένα από τα livestreams της στο TikTok. Επηρεασμένη από την ιστορία της, την προσέγγισε και προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα για την αφαίρεση των τατουάζ με λέιζερ. «Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε είχε προφανώς προσωπική επίδραση πάνω της», δήλωσε ο Κάριντι Αξένασι και συμπλήρωσε πως «την εμπόδιζε να κάνει το μεγαλύτερο δυνατό καλό».

Ο Κάριντι Αξένασι άρχισε να ψάχνει παντού για μια κλινική που θα αναλάμβανε το απίστευτο κατόρθωμα της αφαίρεσης του του τατουάζ από το πρόσωπο της Τέιλορ, χωρίς να είναι σίγουρος αν κάποιος θα μπορούσε να αφαιρέσει με επιτυχία το μελάνι ή αν θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη δαπανηρή διαδικασία. Τελικά, βρέθηκε μία εταιρεία αφαίρεσης τατουάζ με λέιζερ, η οποία συμφώνησε να αναλάβει την όλη διαδικασία και μάλιστα χωρίς κόστος.

Πρόκειται για την εταιρεία Removery, η πρόεδρος της οποίας δήλωσε πως δεδομένου του σκούρου μελανιού στο πρόσωπο της Τέιλορ Γουάιτ η όλη διαδικασία θα μπορούσε να πάρει «πάνω από δύο χρόνια».

Η Τέιλορ Γουάιτ είναι επιτέλους έτοιμη να εγκαταλείψει την εικόνα της με το τατουάζ. Μάλιστα, χαμογέλασε κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας αφαίρεσης τον περασμένο μήνα, παρά την αίσθηση του λέιζερ. «Δεν το αφαιρώ μόνο για αισθητικούς λόγους. Το αφαιρώ, διότι είναι ένα μέρος του εαυτού μου, το οποίο πλέον δεν “εκπροσωπώ”», δήλωσε η ίδια.

@thedadbot It takes a Team! Go @💚Storm💚 ! Thank you @Removery Laser Tattoo Removal !! #bekind #mentalhealthawareness #tattoo #salvaginghumanity #fyp ♬ Emotional – Bang Nono

Πηγή: lifo.gr με πληροφορίες από New York Post