Tο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών “Course Of Action” —που εδρεύει σε Γαλάτιστα και Νέα Μουδανιά—, από το 2006, έως και σήμερα παρέχει εμπεριστατωμένες υπηρεσίες, υψηλή ποιότητα και εμπειρία στην γλώσσα των Αγγλικών.

Στόχος των καθηγητών του φροντιστηρίου είναι να εμπνέουν τους μαθητές να αποκτήσουν κίνητρα για μάθηση, ώστε να βελτιώνονται διαρκώς και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους καθώς επίσης να αγαπήσουν και να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την ξένη γλώσσα με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιούν και τη μητρική τους.

Το σύνολο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υποστηρίζεται από το “Course Of Action”όπως λέει η καθηγήτρια και ιδιοκτήτρια των φροντιστηρίων Λία Σιδέρη «βελτιώνεται, αλλάζει ή εκσυγχρονίζεται καθώς αλλάζει η καθημερινότητα και οι ανάγκες του σπουδαστή, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται συνεχώς νέα καινοτόμα προγράμματα και υπηρεσίες».

Η κα. Λία Σιδέρη είναι καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας με προπτυχιακές σπουδές στο New York College BA English Language and Literature και μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα των Μαθησιακών Δυσκολιών και Προβλημάτων Συμπεριφοράς στο Athenian College. Έχει εξειδικευτεί στη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία μέσω προγράμματος του ΑΠΘ.

Στο “Course Of Action” αναλαμβάνουν όλα τα επίπεδα πιστοποίησης, μέσα από διάφορα προγράμματα σπουδών καθώς επίσης και εξ’αποστάσεως μαθήματα ή ειδικά μαθήματα-σεμινάρια.

Το CoA, με παράδοση ετών και πάρα πολλούς επιτυχόντες στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, είναι ο χώρος στον οποίο η επιτυχία σας στη γλωσσομάθεια είναι εξασφαλισμένη:

«Εστιάζουμε στην μοντέρνα και αποδοτική εκπαίδευση, πάντα με αγάπη και σεβασμό προς τους μαθητές μας. Η περεταίρω εξειδίκευσή μας είναι στις μαθησιακές δυσκολίες. Το Μυστικό της επιτυχίας είναι η σχέση  ειλικρίνειας  που αναπτύσσετε με τους σπουδαστές μας, η ποιοτική εκπαίδευση, το ενδιαφέρον μας κυρίως στη μάθηση της γλώσσας και το ευχάριστο περιβάλλον», υπογραμμίζει η κα. Σιδέρη.

Η μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων που προσφέρουν στους μαθητές κάνει την εκμάθηση της ξένης γλώσσας εύκολη και διασκεδαστική: «Στο CoA ακολουθούμε το Project based learning. Τα παιδιά δημιουργούν χειροτεχνίες, αφίσες και άλλα μικρά projects ως μέρος των μαθημάτων τους και έτσι μαθαίνουν δημιουργικά και ευχάριστα. Επίσης, τουλάχιστον μια φορά το χρόνο διοργανώνουμε εκδρομές σε χώρους τέχνης, παρακολουθήσεις θεατρικών παραστάσεων και άλλες δραστηριότητες. Διοργανώνουμε διάφορες εκδηλώσεις, συμμετέχουνε σε διάφορες καμπάνιες μέσω της PALSO, ενώ κατά καιρούς κάνουμε συναντήσεις με τους γονείς για την συζήτηση διαφόρων θεμάτων», αναφέρει η κα. Σιδέρη, η οποία είναι και πρόεδρος στην PALSO Χαλκιδικής και μέλος του Διοικητικού της Ομοσπονδίας.

«Δεν διδάσκουμε απλώς την ξένη γλώσσα, αλλά προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην εξερεύνηση των πραγματικών δυνατοτήτων των μαθητών μας! Διασκεδάζουμε και ταυτόχρονα μαθαίνουμε! Οι μαθητές εντάσσονται σε διάφορα  προγράμματα με σκοπό να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες στις ξένες γλώσσες», συνεχίζει η ίδια.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια, λόγω της εξειδίκευσής της στις μαθησιακές δυσκολίες «είναι εφικτό να γίνουν ιδιαίτερα μαθήματα σε ένα παιδί που αντιμετωπίζει τέτοιου τύπου δυσκολίες και έπειτα αφού φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο να ενταχθεί σε ομάδα!».

Το φροντιστήριο “Course Of Action” δέχεται παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών, ξεκινώντας από το νηπιαγωγείο. Τα μαθήματα συνήθως αρχίζουν τον Σεπτέμβριο και τελειώνουν τον Ιούνιο.

Στο φροντιστήριο θα βρεις αρκετές συμφέρουσες προσφορές που έχουν να κάνουν με την εγγραφή συγγενικού προσώπου σε αυτό, όπως και ειδικές τιμές για οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να στείλουν το παιδί τους στο φροντιστήριο.

Έαν θέλεις και εσύ να ταξιδέψεις στον μαγικό κόσμο της μάθησης, παρέα με τους πιο έμπειρους καθοδηγητές βιάσου! Οι εγγραφές στο “Course Of Action” ξεκίνησαν και τα μαθήματα αρχίζουν στις 18 του Σεπτέμβρη!

Η προϋπηρεσία των καθηγητών και η συνεχής μετεκπαίδευση της ομάδας “Course Of Action”, προωθούν τη γνώση κάθε μαθητή.