Με 182 υποψηφίους, έναν μεγάλο αριθμό αναλογικά με τον πληθυσμό, συγκροτήθηκε και παρουσιάστηκε επίσημα ο συνδυασμός Ομοφωνία, του Στέλιου Βαλιάνου, εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Αριστοτέλη.

Ο δήμαρχος, εμφανώς ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των συνδημοτών του στην εκδήλωση της Μεγάλης Παναγίας, ευχαρίστησε τον κόσμο που όπως είπε αγκαλιάζει τον συνδυασμό  και τόνισε ότι ο δήμος Αριστοτέλης αφήνει πίσω το παρελθόν του, τις διχόνοιες και τους διχασμούς.

«Σας καλώ να συνεχίσουμε όλοι μαζί επιταχύνοντας και ολοκληρώνοντας το έργο που ξεκινήσαμε. Στις εκλογές του Οκτωβρίου δεν γυρνάμε πίσω. Τώρα ήρθε η ώρα για τα άλματα, με τη δική σας εντολή και τη δική μας αφοσίωση», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βαλιάνος απευθυνόμενος προς τους δημότες από το πολιτιστικό κέντρο στη Μ. Παναγία.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε η αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Κατερίνα Ζωγράφου, που ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και επίτευξη κάθε νέου στόχου στον επικεφαλής της Ομοφωνίας και δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες