Τρεις συμβάσεις μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και αντίστοιχων δήμων του νομού, εξασφαλίζουν υποδομές ζωτικής σημασίας για τις εκάστοτε περιοχές.

Ειδικότερα, η έγκριση των προγραμματικών συμβάσεων είναι μεταξύ των θεμάτων συζήτησης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ.Μ. την προσεχή Πέμπτη και αφορά τα εξής:

  • Έγκριση σύναψης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σιθωνίας για το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών στις Λιμενικές υποδομές περιοχής λιμένα μικρών σκαφών στο πηγαδάκι Συκιάς του Δήμου Σιθωνίας Ν. Χαλκιδικής από τη θεομηνία της 25ης Ιανουαρίου 2021» συνολικού προϋπολογισμού 870.000,00 €.
  • Έγκριση σύναψης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σιθωνίας για το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών στις Λιμενικές υποδομές του Δήμου Σιθωνίας της Π.Ε Χαλκιδικής από τη θεομηνία του Ιανουαρίου 2021» συνολικού προϋπολογισμού 490.000,00 €.
  • Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και Δήμο Αριστοτέλη για το έργο με τίτλο «Αντικατάσταση ηλεκτροφωτισμού και τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος σε πεζοδρόμιο επί της Ε.Ο Ιερισσού – Ουρανούπολης» συνολικού προϋπολογισμού 79.898,69 €.