Εκ νέου υποψήφια στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την παράταξη «Νέα Προποντίδα__Σύγχρονος Δήμος» και επικεφαλής τον Δήμαρχο Μανώλη Καρρά, θα είναι η Αναστασία Γιοβανοπούλου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας.

 

Ποια είναι η Αναστασία Γιοβανοπούλου:

 Η Αναστασία Γιοβανοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής. Είναι κόρη του Θεόδωρου Γιοβανόπουλου και της Σταματίας Κελέφηκαι έχει μία αδερφή, τη Μαρία Γιοβανοπούλου.

Είναι πτυχιούχος Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Κατέχει τέσσερεις Μεταπτυχιακούς τίτλους, 1. Μεταπτυχιακό Αστικού Δικαίου του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, 2. Μεταπτυχιακό Κτηματολογίου (Νομικές, Τεχνικές και Περιβαλλοντικές Διαστάσεις) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 3. Μεταπτυχιακό Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου, όπως και 4. ΜεταπτυχιακόΔημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Είναι μαχόμενη δικηγόρος και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής. Υπηρετεί ως Νομικός Σύμβουλος στη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών –Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής. Διετέλεσε μέλοςΕπιτροπής Εξέτασης Αντιρρήσεων του δασικού Χάρτη Δήμου Νέας Προποντίδας, μέλος επιτροπής Δημοπρασιών,  Εκτίμησης ακινήτων και κινητών Δήμου Νέας Προποντίδας, καθώς και επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης Κασσάνδρας».

Είναι Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και υπεύθυνη για τα ΚΑΠΗ, για το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας, για το πρόγραμμα τηλεβοήθειας  «Κλικ στη Ζωή», το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τη «Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας», την υπηρεσία «Σε Νοιάζομαι», το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ), όπως και για το Κέντρο Κοινότητας. Είναι Πρόεδρος τουΚοινωνικού Παντοπωλείου, Υπεύθυνη στο Σώμα Πολιτών και εν ενεργεία μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δημοτικού Λιμενικού ΤαμείουΝέας Προποντίδας.

Σε δήλωση της η κυρία Γιοβανοπούλου αναφέρει τα εξής: Η ενασχόλησή μου με τα κοινά προέκυψε από την ανάγκη μου για προσφορά στο συνάνθρωπο και από την πεποίθηση ότι μόνο με την ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων του τόπου μας θα έρθει η ανάπτυξη και η πρόοδος που μας αξίζει. Μέσα από την πολύχρονη επαγγελματική μου πείρα, είδα την ανάγκη επίλυσης πολλών ζητημάτων που ταλανίζουν την καθημερινότητα του κάθε πολίτη και αναγνώρισα την αξία της δραστηριοποίησης και της προσφοράς για το κοινό καλό. Ειδικά στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, όπου είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, στόχος μου είναι η ενεργή βοήθεια και στήριξη όλων των κοινωνικών ομάδων του τόπου μας σε υλικό, πρακτικό, πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Η θητεία μου στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής πολιτικής και Υγείας μου προσέφερε τη δυνατότητα να συνεισφέρω στους συνανθρώπους μου, γεγονός που αποτέλεσε το έναυσμα της ενασχόλησής μου με τα κοινά. Η έμπρακτη προσφορά στο διπλανό μου είναι η βασική αρχή και στάση ζωής μου. Επιζητώ να κριθώ από τα έργα μου και μόνον απ’ αυτά και θεωρώ πως, την τετραετία που υπηρέτησα ως εκπρόσωπός σας, ήμουν τα αυτιά και η φωνή εκείνων που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας και όχι μόνο. Η έμπρακτη προσφορά μου στο διπλανό αποτελεί βασική αρχή καις στάση ζωής μου και κύριο μέλημα μου η συνεισφορά στον πλησίον μου και σύνθημα μου  «Πρώτα ο Άνθρωπος».

Με ευθύνη και ήθος, με ευσυνειδησία και όραμα, συντάσσομαι με το Δήμαρχο Μανώλη Καρρά και το έργο του και συμπορεύομαι μαζί του στην ανανέωση, ανάπτυξη και ανάδειξη του τόπου μας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Θ. ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

•ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Α.Μ. 181 Δ.Σ.Χ.
•ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ
•ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΓΙΩΝΑ
•ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΠ. ΠΑΝ. ΑΘ.
•ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡ.
•ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔτΠΜΣ ΑΠΘ
•ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡ.

ΕΛΙΓΜΩΝ 32, ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ, 63200
ΣΤΑΘ ΤΗΛ. 2373065930 / ΚΙΝ ΤΗΛ 6976930940
EMAIL [email protected]