Εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την παράταξη «Νέα Προποντίδα__Σύγχρονος Δήμος» και επικεφαλής τον Δήμαρχο Μανώλη Καρρά, θα είναι ο Παναγιώτης Τράκας, πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο Παναγιώτης Τράκας γεννήθηκε το 1984 και ζει στον τόπο καταγωγής του, τον Άγιο Παντελεήμονα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Όσον αφορά την αυτοδιοικητική του σταδιοδρομία, το 2019 συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές, όταν και εκλέχθηκε τοπικός σύμβουλος και ανέλαβε τα καθήκοντα του προέδρου τα οποία εκτελεί έως και σήμερα.

Σε δήλωσή του ο κύριος Τράκας αναφέρει τα εξής: «Από το 2019 έως και σήμερα είμαι εν ενέργεια πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Αγίου Παντελεήμονα. Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς αγαπώ τον τόπο μου, τους κατοίκους του και θέλω να προσφέρω με όποιον τρόπο μπορώ στην επίλυση προβλημάτων, καθώς και να συμβάλω θετικά στην διευκόλυνση της καθημερινότητας των συγχωριανών μου. Η ανάπτυξη, η πρόοδος, η ευημερία, η φωνή του πολίτη, ήταν και θα συνεχίσουν να είναι οι προτεραιότητές μου, το όραμά μου για ένα καλύτερο αύριο, ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Η έμπρακτη προσφορά μου, το ενδιαφέρον μου για τα νέα παιδιά, αλλά και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία συγχωριανούς μου, η επιμονή μου για σκληρή δουλειά, ο άρτιος χαρακτήρας μου και η συνεργασία μου με τους ίδιους τους πολίτες, οι οποίοι έχουν πρωταρχικό λόγο για εμένα, θεωρώ πως με καθιστούν άνθρωπο ικανό, έναν άνθρωπο εργατικό, έναν άνθρωπο δίκαιο, αγαπητό και αλληλέγγυο για τους γύρω του και τον τόπο του.

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα, στόχος μας όμως παραμένει ένας: Η δημιουργία μιας κοινότητας “πρότυπο”, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Ζητώ για άλλη μια φορά τη στήριξή σας, σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι φιλικός, τίμιος και συνεργάσιμος για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου στον οποίο ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να συνεχίσω την κοινή πορεία με τον επιτυχημένο και άξιο Δήμαρχο Μανώλη Καρρά για τη διεκδίκηση μιας ακόμη θητείας.

Παναγιώτης Τράκας

• Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα, Δήμου Νέας Προποντίδας

• Ελεύθερος Επαγγελματίας

Κινητό: 6945107837

Email: [email protected]