Φωτογραφία Αρχείου

Αντιμέτωπες με προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ήρθαν οι αρμόδιες αρχές του Δήμου Πολυγύρου εξαιτίας των βλαβών που εμφανίστηκαν σε δύο απορριμματοφόρα.

Το πρώτο και σημαντικότερο πρόβλημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, όπου ένα από τα απορριμματοφόρα παρουσίασε βλάβη κατά τη διάρκεια της δρομολόγησής του. Άμεση ήταν η αντίδραση των αρμόδιων αρχών, οι οποίες απέστειλαν φορτηγά οχήματα από τον Πολύγυρο, προκειμένου να συνεχιστεί η ομαλή αποκομιδή των σκουπιδιών.

Το δεύτερο πρόβλημα αντιμετωπίστηκε στον Πολύγυρο και τη Γερακινή, όπου η αποκομιδή των σκουπιδιών συνεχίστηκε τμηματικά από τα υπόλοιπα απορριμματοφόρα του Δήμου Πολυγύρου.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολυγύρου, κ. Αναστάσιο Καραφουλίδη, η κατάσταση αναμένεται να ομαλοποιηθεί από αύριο, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, καθώς έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την επιδιόρθωση των απορριμματοφόρων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην αποκομιδή των σκουπιδιών.

Παράλληλα, οι αρχές του Δήμου καλούν τους κατοίκους να είναι υπομονετικοί και κατανοητικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δυσκολίας.