Ο Δήμος Νέας Προποντίδας βραβεύεται απόψε στα “ΟΤΑ AWARDS”. Τα βραβεία του Δήμου σε διάφορες κατηγορίες θα παραλάβει ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.
Απόψε και ώρα 19:00, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των «Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023»
Με την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ΕΝΠΕ, ΚΕΔΕ και ΠΕΔ Αττικής, τα Βραβεία Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 – OTA AWARDS 2023, είναι τα μοναδικά βραβεία που υπάρχουν στη χώρα και τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους & Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας.
Περισσότεροι από 100 Δήμους και αρκετές Περιφέρειες από ολόκληρη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή στα βραβεία, με αρκετές υποψηφιότητες σε κατηγορίες όπως, οικονομική ανάπτυξη, απασχόληση, παιδεία, αστικός σχεδιασμός, καθαριότητα, υποδομές, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, βιώσιμη κινητικότητα, μεταφορές, ενέργεια, περιβάλλον, πολιτική προστασία και πολλές ακόμα, παρουσιάζοντας τα έργα που πραγματοποίησαν για το σύνολο της τετραετίας 2019-2023.