Ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών εντοπίστηκε, δύο χιλιόμετρα από το σημείο όπου δολοφονήθηκαν έξι Τούρκοι στη Λούτσα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το όπλο είχε εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εάν έχει χρησιμοποιηθεί στη δολοφονική επίθεση στη Λούτσα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο όπλο δεν εντοπίστηκαν αποτυπώματα ούτε κάποιο DNA.

Εν τω μεταξύ, η τουρκική αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη 10 ατόμων, που φέρονται να σχεδίαζαν αντίποινα για τη δολοφονία των έξι Τούρκων στη Λούτσα, μετά από εφόδους σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι συλληφθέντες είναι μέλη της συμμορίας των«Daltons» του Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στην Ιταλία. Να σημειωθεί πως στην ίδια συμμορία φέρονται να ανήκαν και οι έξι Τούρκοι που δολοφονήθηκαν στη Λούτσα, στο πλαίσιο του πολέμου ανάμεσα σε οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση κοκαΐνης στην Ευρώπη.

Μάλιστα, το τουρκικό πρακτορείο ANKΑ δημοσιοποίησε και σχετικό βίντεο από τις συλλήψεις των 10 ατόμων, έπειτα από ένοπλη επιχείρηση της αστυνομίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση των τουρκικών αρχών, στις έρευνες που έγιναν βρέθηκαν 4 πιστόλια, 85 φυσίγγια, μικροποσότητα ναρκωτικών και χρήματα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, ανάμεσα στους υπόπτους που συνελήφθησαν στην Τουρκία είναι δύο γυναίκες αλλά και δύο αδέλφια ανδρών, οι οποίοι είναι ανάμεσα στα έξι θύματα της δολοφονικής επίθεσης στη Λούτσα.

πηγή lifo