Τα εγκαίνια του δημοτικού βρεφικού σταθμού της Νικήτης, τελέστηκαν σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 από τον πατέρα Γεώργιο, μέσα σε κλίμα χαράς, παρουσία του Δημάρχου Σιθωνίας κ. Κυπαρίσση Ντέμπλα, του Προέδρου της Νικήτης κ. Στέλιου Κωστίκα, του Προέδρου του ΝΠΔΔ “Η Αλληλεγγύη” Αθανάσιου Μαλλίνη, του Γενικού Γραμματέα του δήμου Δήμου Δημαρά και φυσικά των γονέων και των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Ντέμπλας ανέφερε: “Πρόκειται για μία σημαντική κοινωνική δομή που θα καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών και θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις μανούλες που έχουν μικρά παιδιά και παράλληλα επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν και υστερούμε σε κοινωνικές δομές, χαίρομαι ιδιαίτερα που έχει γίνει άλλο ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση”, και συνέχισε ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της Νικήτης και πρώην πρόεδρο του ΝΠΔΔ η Αλληλεγγύη κ. Στέλιο Κωστίκα για την σημαντική του συμβολή και τον καθοριστικό του ρόλο όσον αφορά το τρέξιμο των διαδικασιών για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης, καθώς και τον σημερινό πρόεδρο του ΝΠΔΔ Η Αλληλεγγύη Αθανάσιο Μαλλίνη για την συνέχιση της προσπάθειας και του σημερινού αποτελέσματος!
Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε βέβαια να ευχαριστήσει και το προσωπικό της Αλληλεγγύης για την συνεχή, ακούραστη προσπάθεια, ενώ κλείνοντας ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή χρονιά σε εκπαιδευτικούς και εργαζομένους.