Σε φάση κατασκευής μπαίνει εντός των επομένων ημερών η μεγάλη ανάπλαση της κεντρικής οδού Γεωργιάδη Μιχαήλ» της Ολυμπιάδας, καθώς ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, υπέγραψε τη σχετική σύμβαση με εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Η συγκεκριμένη ανάπλαση, προϋπολογισμού 700.000€, έρχεται να ολοκληρώσει την αναδιαμόρφωση του κέντρου του οικισμού της Ολυμπιάδας, που ξεκίνησε με την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας (προϋπολογισμού 600.000€) η οποία βρίσκεται ήδη σε κατασκευαστική φάση.

Στην οδό Γεωργιάδη Μιχαήλ, το πλάτος του δρόμου πρόκειται να αυξηθεί σε όλο το μήκος στα 6,00μ. Στα πεζοδρόμια ενισχύεται η απρόσκοπτη κίνηση ΑΜΕΑ,  η επίστρωσή τους θα γίνει με πλάκες βοτσαλωτού, ενώ μικρές πλατείες ξεκούρασης που θα σχηματιστούν, θα επιστρωθούν με μάρμαρο και κυβόλιθο. Σε όλο το μήκος της ανάπλασης προβλέπεται η τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED

Η σχετική μελέτη προβλέπει επίσης την τοποθέτηση κάδων σε εσοχές με επιπρόσθετες δεντροφυτεύσεις, όπου αυτό είναι εφικτό. Στα σημεία των διαβάσεων και όπου υπάρχει είσοδος για στάθμευση στις αυλές των σπιτιών, θα σχηματιστούν ομοιόμορφες ράμπες.