Πολιτική εκδήλωση και ομιλία πραγματοποίησε η αντιδήμαρχος Αναστασία Γιοβανοπούλου και εν νέου υποψήφια με τον συνδυασμό του Μανώλη Καρρά «Ν. Προποντίδα-Σύγχρονος Δήμος».

Η κ. Γιοβανοπούλου αναφέρθηκε στην πρώτη στιγμή της ενασχόλησής της με τα κοινά, όταν ο δήμαρχος της ζήτησε για πρώτη φορά να είναι υποψήφια και να μετέχει στον συνδυασμό. Όπως είπε η ίδια, της έδειξε εμπιστοσύνη και έκτοτε μαζί προχωράνε και θα συνεχίσουν να προχωράνε για να ολοκληρώσουν κάθε στόχο.

Η αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στον τρόπο και τη μεθοδικότητα του δημάρχου όσον αφορά τα προγράμματα και τις μελέτες για έργα. Μίλησε για τον ζήλο των συνεργατών της στην κοινωνική υπηρεσία, και τους ευχαρίστησε για την προθυμία να εφαρμόσουν σωστά όσα αναλαμβάνουν. Ειδική αναφορά έκανε επίσης σε όλο το υπαλληλικό προσωπικό του δήμου και τους πιο στενούς συνεργάτες στο γραφείο του δημάρχου. Τέλος ευχαρίστησε και όλους τους πολίτες που όπως τόνισε συμπαραστέκονται στο κοινωνικό έργο του δήμου.

Η κ. Γιοβανοπούλου δήλωσε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής με στόχο την ενεργή στήριξη όλων των κοινωνικών ομάδων του τόπου. «Ο Μανώλης Καρράς γράφει ιστορία και σε αυτή την ιστορία εύχομαι να μου δώσετε την ευκαιρία να συμμετέχω κι εγώ», είπε η υποψηφία του συνδυασμού, καλώντας τον κόσμο να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της.