Υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την παράταξη «Νέα Προποντίδα__Σύγχρονος Δήμος» και επικεφαλής τον Δήμαρχο Μανώλη Καρρά, θα είναι ο Γεώργιος Ζαμπούνης για το τοπικό του Αγίου Μάμα.

Απόφοιτος της Αεροπορίας, σύζυγος, πατέρας, με ενεργή δράση και συμμετοχή σε διάφορους συλλόγους, αλλά κυρίως με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο του, τον Άγιο Μάμα, και τους ανθρώπους του εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να ασχοληθεί εκ νέου με τα κοινά και να αποδεχτεί την πρόταση του Μανώλη Καρρά.

Σε δήλωσή του ο κ. Ζαμπούνης αναφέρει: «Έχω μάθει να δουλεύω. Γνωρίζω από οργάνωση και από σωστό προγραμματισμό. Ζώντας στον Άγιο Μάμα, γνωρίζοντας κάθε σπιθαμή της περιοχής, με το βλέμμα στα μικρά πράγματα που συνιστούν εμάς και τις ζωές μας, με θέληση προσφοράς στα κοινά του χωριού μας που ζω και συμμετέχω ενεργά σε διάφορους τομείς , με όραμα και ευθύνη, θέλω και μπορώ να υπηρετήσω τους συνδημότες μου στην κοινή  προσπάθεια να δώσουμε μεγάλη  αξία στον τόπο μας, με επίκεντρο τον άνθρωπο. Για εμένα υπάρχουν κάποια βασικά θέματα που αφορούν άμεσα το χωριό μας και θα πρέπει να επιλυθούν. Μερικά από αυτά είναι ο κόμβος του Αγίου Μάμα, ο οποίος είναι επικίνδυνος για την περιοχή μας και μας γεννάει ανασφάλεια με την κυκλοφοριακή συμφόρηση που υπάρχει εδώ πέρα και ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο. Ακόμη ένα θέμα που θα πρέπει να δούμε με την Περιφέρεια, καθώς αυτή είναι αρμόδια γι’αυτό είναι τα προβλήματα που δημιουργούνται με κάθε βροχή στην παραλιακή ζώνη μας, εξαιτίας του Ολύνθιου ποταμού που την γεμίζει με φερτά υλικά. Θα πρέπει σίγουρα να αναπτυχθεί και να προστατευτεί με σωστό χειρισμό ο υδροβιότοπος, να αναδείξουμε με κάθε τρόπο και μέσο τον πολιτισμό μας, τις παραλίες μας κ.α. Για τα βασικά θέματα της καθημερινότητας, —που είναι ζωτικής σημασίας για εμένα— είμαι εδώ και θα παλέψω γι’αυτά, σε συνδυασμό βέβαια και με άλλα ζητήματα, με έργα ουσίας που θα φέρουν ανάπτυξη στο χωριό! Με αίσθημα ευθύνης, την οργάνωση και τον προγραμματισμό που με διακρίνει και κουβαλάω μαζί μου από την Αεροπορία και βασικά εφόδια την εργατικότητα, τη γνώση, την αποφασιστικότητα, την κοινωνική ευαισθησία και κυρίως την αποτελεσματικότητα, ζήτω την εμπιστοσύνη των συγχωριανών μου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με το συνδυασμό «Νέα Προποντίδα__Σύγχρονος Δήμος» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μανώλη Καρρά, πιστεύοντας ακράδαντα πως αποτελεί εγγύηση προόδου κι εκσυγχρονισμού της Νέας Προποντίδας, του τόπου μου του Αγίου Μάμα, με την εμπειρία, τη γνώση και την εργατικότητά του».