Ο Μιχάλης Παπαγιάννης υπηρετεί στο διπλωματικό σώμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ και 17 χρόνια. Σήμερα αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του και στην υπηρεσία των δημοτών Κασσάνδρας, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Αναστασία Χαλκιά και την «Ενωμένη Κασσάνδρα».

 

Με ένα πλούσιο βιογραφικό, ο κ. Παπαγιάννης δηλώνει ότι είναι υποχρέωσή του να στηρίξει τη νυν δήμαρχο και να βοηθήσει τον τόπο του και να συμμετέχει στα κοινά. «Έχω την άδεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιθυμώ να κάνουμε πράξη το όραμά μας, να αλλάξουμε την Κασσάνδρα και να πάμε τον τόπο μπροστά. Η κα. Χαλκιά έχει ήδη προετοιμάσει το έδαφος και χαίρομαι που θα συμμετέχω», δήλωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαγιάννη η Κασσάνδρα έχει κάνει σοβαρά βήματα και μάλιστα ακούγεται στην Ευρώπη. Ο ίδιος γνωρίζει τις διοικητικές μεταρρυθμίσεις, τις τυχόν στρεβλώσεις που μπορεί να φέρουν, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στον τόπο.

Ο κ. Παπαγιάννης μίλησε αναλυτικά για το πιλοτικό ολιστικό πρόγραμμα διαχείρισης υδάτινων πόρων, επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η επιλογή της Κασσάνδρας για την εφαρμογή του προγράμματος στον δήμο. «Δεν είναι τυχαίο που επελέγη ο δήμος Κασσάνδρας για το πρόγραμμα. Η ομάδα πλέον είναι πολύ δυνατή και προσδοκώ να βρεθούμε όλοι μαζί στο δημοτικό συμβούλιο. Θα ανταποδώσουμε την ψήφο των δημοτών», υπόσχεται ο κ. Παπαγιάννης.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αναφέρθηκε στην ανάγκη διατήρησης του φυσικού πλούτου στην Κασσάνδρα λέγοντας ότι ο τουρισμός δεν είναι κάτι που λείπει από τον τόπο του, αλλά πρέπει να γίνει ένας σύγχρονος δήμος με υποδομές και μια διοίκηση που θα αξίζει σε όλους τους δημότες. «Θέλουμε να υπηρετήσουμε τον δήμο. Δεν έχουμε ανάγκη ούτε από προβολή ούτε από τίποτα», ξεκαθάρισε ο κ. Παπαγιάννης, τονίζοντας ότι η δική του συμβολή θα είναι να βοηθήσει τον δήμο να εκμεταλλευτεί κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία.