Μαινόμενος και εκτός εαυτού ήταν ο 22χρονος αλλοδαπός που τραυμάτισε το αφεντικό του και τρεις αστυνομικούς. Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί σε εταιρεία ανακύκλωσης μεταξύ Νικήτης και Αγίου Νικολάου στη Χαλκιδική.

Η αστυνομία έλαβε κλήση για καυγά στην εταιρεία και στο σημείο έσπευσε αρχικά ένα περιπολικό. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τον 22χρονο από το Κονγκό, να χτυπά τον 51χρονο ιδιοκτήτη της εταιρείας και να τον έχει μαχαιρώσει στο χέρι του. Όταν ο ένας αστυνομικός προσπάθησε να τον απομακρύνει, τότε ο 22χρονος τον μαχαίρωσε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα και μια στο γόνατο.

Αμέσως κλήθηκαν περισσότερες δυνάμεις της αστυνομίας στην εταιρεία αλλά ακόμη και αστυνομικοί της Τροχαίας που ήταν σε κοντινό σημείο. Ο 22χρονος συνέχιζε να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και πετούσε μεγάλες πέτρες προς τους αστυνομικούς, ενώ με μια σιδερόβεργα τραυμάτισε ακόμα έναν αστυνομικό. Συνολικά τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί μέχρι να μπορέσουν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να συλληφθεί.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας αλλά είναι όλοι καλά στην υγεία τους και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Οι λόγοι που επιτέθηκε ο 22χρονος στο αφεντικό του, ακόμη παραμένουν άγνωστοι.

Πηγή: makthes.gr