Για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Χαλκιδική, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους δήμους, μίλησε στο Xalkidikipolitiki ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Χαλκιδικής κ. Γιάννης Αρζουμανίδης. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίξαμε την «Αλληλεγγύη» και τον Α. Τζιτζικώστα και η Χαλκιδική ήρθε δεύτερος νομός σε υψηλά ποσοστά σε όλη την Κ.Μ. Αποδείξαμε ότι ο συντονισμός των ενεργειών μας ήταν πετυχημένος.

Κατά τον επαναληπτικό γύρο των εκλογών την Κυριακή 15 Οκτωβρίου επικεντρωνόμαστε στον δήμο Πολυγύρου, όπου στηρίζουμε ανοιχτά τον πρώην βουλευτή της ΝΔ και νυν υποψήφιο δήμαρχο, Ευθύμη Καρανάσιο, θεωρώντας τον ως την καλύτερη επιλογή για τους δημότες λόγω της εμπειρίας που έχει στα κοινά και των άριστων επαφών με την κεντρική διοίκηση. Από την πλευρά της ΔΕΕΠ, οργανωτικά, στηρίζεται κάθε προσπάθεια του συνδυασμού «Καρανάσιος Ξεκινάμε». Καλούμε όλα τα μέλη της ΝΔ αυτή την Κυριακή να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν τη σταθερή και σίγουρη επιλογή του Ευθύμη Καρανάσιου ο οποίος με τη στάση του στήριξε και στηρίζει τον πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη”.