Η Αναστασία Χαλκιά αναδεικνύεται εκ νέου δήμαρχος Κασσάνδρας στο 100% της ενσωμάτωσης και με ποσοστό 50,27% στον χθεσινό β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ευχαριστώντας – στην πρώτη της δήλωση- τους δημότες που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της και στην παράταξη «Ενωμένη  Κασσάνδρα», τους συνεργάτες αλλά και όλους τους υποψηφίους της για τον έντιμο αγώνα τους, υπογράμμισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα  είναι μια υποχρέωση να υπηρετήσει τον τόπο της, ολοκληρώνοντας το όραμά της για την Κασσάνδρα.

Αναλυτικά η δήλωση της κας Χαλκιά:

Η μεγάλη τιμή των δημοτών του δήμου Κασσάνδρας να με εκλέξουν εκ νέου δήμαρχο για την επόμενη πενταετία ανανεώνει για μένα μια υποχρέωση να υπηρετήσω τον τόπο μου ολοκληρώνοντας το όραμα για την Κασσάνδρα, τον τόπο που γεννήθηκα, ζω, αγαπώ και αγωνίζομαι γιατί θέλω να έχει την θέση που της αξίζει στον ευρωπαϊκό χάρτη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα ποΥ έχει στελεχώσει τον συνδυασμό μου, που με ήθος εργατικότητα και όραμα δούλεψαν.
Τους δημότες που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη με την ψήφο τους, τους εκπροσώπους των συνδυασμών και των μελών που στήριξαν τον συνδυασμό Ενωμένη Κασσάνδρα στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι προς όφελος όλων των δημοτών της Κασσάνδρας τηρώντας ό,τι υποσχέθηκα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί.